Potpora od 150 KM

Grad Mostar ponovno darovao socijalno ugrožene obitelji

Novčanu potporu uručili su im Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Zdravka Marić, ravnateljica Centra za socijalni rad.
Lifestyle / Obitelj | 04. 01. 2018. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Radmila Komadina i Zdravka Marić

U povodu predstojećeg blagdana Božića, već dvanaestu godinu za redom, Grad Mostar je u Centru za socijalni rad Grada Mostara darivao s novčanim potporama 20 socijalno ugroženih obitelji u visini od 150 KM, priopćeno je iz Grada.

Novčanu potporu uručili su im Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i Zdravka Marić, ravnateljica Centra za socijalni rad.

Uz dobre želje i čestitku za predstojeći blagdan Božića glavna savjetnica Komadina istaknula je kako ovim činom Gradska uprava želi i za ovaj blagdan pružiti potporu dijelu socijalno ugroženih obitelji prigodom obilježavanja velikih katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih vjerskih blagdana, stoji u priopćenju.

Inače, čestitke i lijepe želje za predstojeći blagdan uputila je i ravnateljica Marić, te naglasila kako će Centar za socijalni rad i Grad Mostar nastaviti s ovom tradicijom predblagdanskog darivanja dijela obitelji u stanju socijalne potrebe.

Podsjećamo, gradonačelnik Ljubo Bešlić je i krajem prosinca 2017., također uoči Božića, donirao 20 socijalno ugroženih obitelji. Tim putem gradonačelnik je rekao kako je to skromni čin Grada za nadolazeće ljepše blagdane.

Kopirati
Drag cursor here to close