Predviđaju popularnost

Želite pravu frizuru: Ovaj stil šišanja kosi daje volumen i strukturu

'Kitty cut' specifičan je po tome što ga karakterizira slojevit izgled koji kosi daje strukturu i volumen
Lifestyle / Moda | 05. 01. 2024. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kitty Cut je karakterističan po tome što je nešto suptilniji od trendova kao što su wolf cut ili butterfly cut, a razlog zašto je tako krije se u načinu šišanja.

Naime, ovaj stil doseže otprilike do između ramena i ključne kosti, što znači da je nešto duži od klasičnog boba te samim time jednostavniji za stiliziranje i održavanje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Noa Teomi (@noa_teomi)

Za postizanje savršenog Kitty Cuta preporučuje se šišanje dužih slojeva, gdje je najduži sloj samo malo kraći od osnovne dužine, a lice je uokvireno s pramenovima koji su također stepenasto ošišani te nalikuju dužim šiškama.

Ovaj način šišanja će posebno dobro izgledati imaš li pramenove u kosi jer će nijansiranje vizualno „podebljati“ slojeve koji će izgledati još dinamičnije, prenosi miss7.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shay Sullivan (@shay.sullivann)

Što se tiče stiliziranja, ovaj tip frizure je izrazito zahvalan i jednostavan jer ne traži peglanje ili kovrčanje kose, već ju je dovoljno osušiti i tek malo izvući na četku. Na taj način dobit ćeš opušten look s elegantnim prizvukom koji savršeno opisuje Kitty Cut frizuru.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by E M I L Y S H A K (@emilyshak)

Također, ovo je idealna opcija želiš li novu godinu započeti s novim stilom i odvažiti se na promjenu, a dobra vijest je i to što ova frizura pristaje svim teksturama kose - od ravne, valovite pa sve do kovrčave.

Kopirati
Drag cursor here to close