Bacite ih

Zbogom trendovi: Torbe, ukrasi za kosu i obuća koju modni svijet više ne voli

Bez brige – već postoji zamjena!
Lifestyle / Moda | 24. 07. 2020. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

lustracija

Ne uspije svaki modni dodatak vraćati se na scenu više sezona te ostati u trendu niz godina. Svejedno je li riječ o obliku torbica, cipelama ili accessoiresu za kosu, mnogi od tih malih trendova prođu brzo kao što su i došli. Od ovih nekadašnjih „must have“ komada svijet mode se rastaje, donosi miss7.

Bez brige – već postoji zamjena! 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My bag-up when the bag is small. Anzeige/Tag @luisaviaroma #LVRFamily #jacquemus #theattico

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)

Mrežaste torbe - mikro torbicama 

Razne mrežaste torbe koje su praktične šopigholičarke imale, sada su spremne za zaborav. Zapravo, neće više biti modni dodatak, nego obične vrećice za kupovinu. Umjesto njih nose se simpatične mikro torbice. Ove supermale torbe nisu baš toliko praktične, ali se mogu sjajno kombinirati s platnenom vrećicom za kupovinu. U mini torbicu stane nam tek sitniš i možda ruž za usne.

Ovalne torbice - pravokutnam modelima

Torbice ovalnog oblika koje se djelomično nose i oko struka sada su prošlost. Godine 2020. nosimo male i pravokutne torbice. Razlika: te su torbice uglavnom pričvršćene pravim remenom – dakle, dvije muhe jednim udarcem.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

fika w mom

Objavu dijeli H A N N A schönberg (@hannaschonberg)

-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CCbaZsBCibF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Ružne tenisice - ružnim sandalama

Velike, glomazne, šarene i upadljive tenisice s debelom petom sve se rjeđe mogu vidjeti. Međutim ako se teško možeš odvojiti od njih, imamo dobru vijest: dolaze Ugly Sandals! Šarene sandale s debelom petom pravi su hit!

Kopirati
Drag cursor here to close