Popularno na društvenim mrežama

Tko je "Princ Ralph Lauren"? Značenje trenda koji je zaludio TikTok

Kosa "princa Ralpha Laurena" duga je, slična onoj "mladog DiCaprija", a omiljeni sportovi su mu tenis, golf i formula jedan.
Lifestyle / Moda | 10. 01. 2024. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznato je da svaki dvor ima svog princa, ali ako su s jedne strane oni koji bi željeli upoznati princa Engleske, s druge su oni koji više vole monarha bez kraljevstva, ali s velikim osjećajem za stil. Dobro ste shvatili, TikTok ima i svoju "kraljevsku" i sofisticiranu stranu, ali o kome mi pričamo? Čini se da je novi izraz popularan na webu, a riječ je o "princu Ralph Laurenu". No, koje su njegove karakteristike i što treba učiniti da bi se osvojila ova "titula"?

Bijela košulja i džemper

Da biste bili "Princ Ralph Lauren", ne morate nositi krunu ili držati žezlo prekriveno dragocjenim draguljima, već bijelu košulju i džemper zavezan oko ramena. Naziv se odnosi na odjevne predmete legendarne marke koja je 1939. godine crpila inspiraciju iz elegantnog i profinjenog sporta: pola.

U pravom "starom novcu" stilu, ovaj princ obožava nositi mokasine, a njegov omiljeni dodatak nije lančić oko vrata, već sat s kožnim remenom.

Sličan mladom DiCapriju

Kosa "princa Ralpha Laurena" duga je, slična onoj "mladog DiCaprija", a omiljeni sportovi su mu tenis, golf i formula jedan. Tvoji idealni hobiji? Bez sumnje klavir, umjetničke izložbe i knjige. Društvene mreže stoga nas uče da za princa nije potrebna institucionalna pozicija, ali elegancija i romantika svakako ne odlaze u drugi plan.

Ako želite pomoći svojim partnerima da postanu prinčevi, možete početi s džemperom Ralph Lauren.

Kopirati
Drag cursor here to close