Već nam se sviđaju!

Ove četiri frizure zahtjevaju minimalno održavanje

Ujutro bi radije spavala nekoliko minuta duže, nego vrijeme provodila pred ogledalom namještajući frizuru?
Lifestyle / Moda | 01. 05. 2021. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Ako si jedna od onih dama kojoj je mrsko ustati nekoliko minuta ranije samo kako bi uredila frizuru, znaj kako si na pravom mjestu. Naime, danas ćemo se pozabaviti frizurama koje prema riječima poznatih frizera zahtijevaju minimalno održavanje. Zvuči fantastično, zar ne? A kad smo kod riječi slavnih frizera, ovdje možeš provjeriti za koju to frizuru Chris Appleton, osobni frizer Jennifer Lopez, drži da će biti hit nadolazećeg ljeta.

Kratko, slojevito šišanje

U duhu 'nova vremena, nova ja' kratko postepeno ošišana kosa ponovno je postala frizura o kojoj sanjaju mnoge žene. A ako je vjerovati slavnim frizerima, s njom neće pogriješiti! "Sjajna je stvar imati više kose pri korijenu koja se potom stanjuje prema vrhovima. To će zasigurno produžiti vrijeme između dva šišanja", otkriva za Glamour poznata frizerka Dionne Smith.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Razigrani 'shaggy' bob

Pomalo neukrotiv izgled zapravo je velika prednost ove frizure. "Kratki, razigrani bob je idealna ljetna frizura jer je možeš ostaviti da se jednostavno posuši na zraku. To će samo pridonijeti opuštenom njezinom opuštenom izgledu", ističe za spomenuti portal George Northwood, frizer u čije se klijentice ubrajaju Rosie Huntington-Whiteley i Meghan Markle.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ʰᵃⁿⁿᵃʰ¨̮ (@hannahkleit)

Zlatna sredina

Ako nisi spremna svakoga jutra dragocjene minute sna žrtvovati za stiliziranje klasičnog kratkog boba ili duge kose, neka tvoj odabir bude frizura čija dužina seže do ključne kosti. Pritom je izuzetno bitno da kosa bude slojevito ošišana kao bi se postigla višedimenzionalnost i osigurao željeni volumen. Duži bob je izvrstan primjer frizure koji odiše praktičnošću i elegancijom u jednom te ga je vrlo lako stilizirati i održavati. A također s par poteza figara ili pegle, strogi ravni bob se pretvara u blage opuštene kovrče te stvara sasvim novi dojam.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli by Julia Schloss | Vienna (@julietta_mademoiselle)

Slojevi, slojevi i još slojeva

Mala je šansa da ćeš pogriješiti ako u startu odabereš frizuru koja djeluje suviše opušteno, odnosno razbarušeno. Ključanja riječ pri postizanju nonšalantnog izgleda je - slojevi. Oni su ošišani tako da su na vrhu najkraći, a premda dolje su sve duži i duži. Kosa treba strukturu i stoga bi bilo idealno šišati je u slojevima. Male promjene obično čine čuda, a kosa odmah izgleda živahnije i izgleda bolje i kad je uvijena, piše miss7.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Brittany Sullivan (@brittsully)

Kopirati
Drag cursor here to close