Dio Inditexove grupacije

Lefties – Zarin outlet za koji nisu čuli čak ni obožavatelji Zare

Lefties je dio Inditexove grupacije, osnovan 1993., izvorno zamišljen kao Zarin outlet. Evoluirao je u brend s vlastitim kolekcijama.
Lifestyle / Moda | 25. 04. 2023. u 22:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li čuli za Lefties? Riječ je o brendu kojeg mnogi nazivaju Zarinim outletom. Takva je definicija djelomično točna, s obzirom na to da se, osim starih Zarinih kolekcija, u ponudi marke Lefties može pronaći i njihova vlastita linija za žene, muškarce i djecu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lefties Official (@leftiesofficial)

Iako postoji i web shop, brend nažalost, za sada, ne dostavlja u BiH, Hrvatsku i susjedne zemlje, no svakako ga možete posjetiti planirate li put u Španjolsku, Portugal ili neku od ostalih nekolicine zemalja u kojima postoji i fizička Lefties trgovina, piše After5.hr.

Lefties – Zarin sestrinski brend s pristupačnijim cijenama

Lefties je dio Inditexove grupacije, osnovan 1993., izvorno zamišljen kao Zarin outlet. Evoluirao je u brend s vlastitim kolekcijama. Za njega čak ni mnogi ljubitelji Zare nisu čuli, a ne nalazi se ni na popisu Inditexovih trgovina. Možemo samo pretpostaviti da je jedan od razloga taj što nije dostupan globalno, kao što je slučaj s drugim brendovima, već fizički ili online postoji samo u par zemalja – Španjolskoj, Portugalu, Andori, Meksiku, Katru, Saudijskoj Arabiji, Maroku, Tunisu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Egiptu, Izraelu, Bahrainu, Tunisu i Omanu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lefties Official (@leftiesofficial)

Lefties na hrvatski možemo prevesti kao ostaci pa se već u imenu brenda vidi namjera vlasnika Zare koji je brend zamislio kao mjesto gdje će se prebaciti višak prošlosezonskih Zarinih zaliha, ali po sniženim cijenama. One su, u prosjeku, za trećinu niže od standardnih cijena u Zarinim trgovinama, a iako su strani mediji 2019. najavljivali širenje i u druge zemlje u kojima je Inditex prisutan, poput Velike Britanje i Njemačke, to se (još uvijek) nije dogodilo.

Cijene su definitivno niže od Zarinih, a mogu se pronaći klasični i trendi modeli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lefties Official (@leftiesofficial)

Gdje pronaći Lefties u Španjolskoj?

Tako traperice koštaju od 8,99 eura na više, blejzeri se mogu pronaći po cijeni od dvadesetak eura, a tu je i ponuda haljina čije se cijene kreću od 7,99 eura. U ponudi su i obične majice, bluze i košulje, poslovne hlače, obuća, modni dodaci, a kolekcije obuhvaćaju ponudu za žene, muškarce i djecu. Planirate li put u Španjolsku ili neku od drugih zemalja gdje je moguća kupnja u ovom povoljnijem Indtitexovom brendu, a željni ste kupovine po pristupačnijim cijenama, svakako zavirite i u Lefties.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lefties Official (@leftiesofficial)

U nastavku donosimo popis nekih od gradova u Španjolskoj s fizičkim Lefties trgovinama, a cijeli popis možete pronaći ovdje.

Madrid
Barcelona
San Sebastian
Zaragoza
Sevilla

Kopirati
Drag cursor here to close