Josip Grabovac

Hercegovačko ime, glavna zvijezda talijanskih naslovnica

Da bi uspio u modnom svijetu, iz BiH je morao otići u Italiju, a sada se seli u Milano, svjetsku prijestolnicu mode
Lifestyle / Moda | 11. 02. 2018. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako je krajem prošle godine osvojio titulu jednog o stotinu najčitanijih blogera u svijetu, Josip Grabovac iz Širokog Brijega, ne silazi s naslovnica talijanskim medija.

''Ova nagrada je preokrenula moj život naopačke, talijanski mediji, u kojima se ne možeš pojaviti tako jednostavno bez velike i jake pozadine, neprestano pišu o mom uspjehu. Ipak dođi iz BiH iz malenog mjesta i napraviti ovakav modni uspjeh je velika stvar. I Italiji nije kao u BiH i Hrvatskoj, da se jednostavno može doći na naslovnicu, ne može se platiti, niti dozvoljavaju da se svašta napiše, ovdje jednostavno moraš dobro raditi. Čak su i našli neke članke na vašem portalu, koji su im bili dovoljan dokaz, da me kontaktiraju za intervju'', kazao je u razgovoru za Bljesak.info Josip.

Naveo je da od nagrade, neprestano stižu nove ponude u Italiji ali i Hrvatskoj.

  / Josip Granovac

''Sada se priprema veliki projekt u hrvatskoj 'My global fashion award', gdje ću biti sudionik. Te sam dobio priznanje za tri godine rada u globalnom smislu od Hrvatske, no sada u Italiji, kako su počele pristizati brojne i jako dobre ponude, moram se preseliti u svjetski centar mode, Milano'', rekao je Josip govoreći kako je ovo jako velika prekretnica u njegovom životu.

Josip je bio gost brojnih modnih događaja i predstavljanja novih kolekcija popularnih brandova.

  / Logo / 'My global fashion award'

Bio je gost za Karl Lagerfeld , gost za Philipp Plain , a.testoni -  Milano...

''Za a.testoni sam dobio poziv od pr stručne osobe iz Milana Maurizio Dell'Erede , pa tako idem i na ovaj nadolazeći Fashion Week Milano 21.02. Imam zaista jako dosta poziva na modne revije i after partyje, što je u svijetu blogera doista važno. Biti bloger zaista nije jednostavno. Nije to neko puko naslikavanje po Instagramu, ja doista pišem blog, ocijenjujem brendove, a pored mode i moje prveljubavi koktela, bavim se i humanitarnim radom, jer smatram da je važno pomagati ljudima. S obzirom da dolazim iz male sredine, smatram uspjeh velikim poticajem i drugima, ali i samom sebi, jer želim biti dobar primjer'', kazao je Josip.

  / Josip Granovac

''Ja sam jedini bloger koji je pisao za Philipp Plain, pozvan sam i ove godine na Lamborgini prezentaciju njihovih novih automobila... Ponude pristižu, i nadam se da ću samostalno moći djelovati jednako dobro kao i ranije'', rekao je Josip najavljujući da na proljeće stiže u Mostar.

''Moram napomenuti prošlogodisnju suradnju sa Mostarskim sajmom gdje me je pozvala moja prijateljica, Mija Martina jedna od organizatorica zabavnoga programa, a stižem i ove godine. Cilj mi je kroz radionicu i razmjenu iskustava sa svima koji žele postati dio bloga i ovoga dijela biznisa, pomoći  jedni drugima i pružiti odgovore na pitanja koja sam recimo ja morao sam naći i čak otići iz BiH da bi uspio'', zaključio je Josip.

Kopirati
Drag cursor here to close