Obratite pozornost

Znakovi koji otkrivaju da se vaš partner upustio u preljub

Kad god spomenete određenu osobu, vaš partner zauzima napadački stav. U nekim slučajevima vas kritizira i optužuje da ste ludi. Sve su to znakovi da mu je ta osoba posebna.
Lifestyle / Flash | 16. 11. 2020. u 19:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad se spomene varanje, mnogi prvo pomisle na seksualne afere. No čak i ako nema te komponente, moguće je da je vaš partner već jednom nogom u emocionalnom preljubu koji je po mnogima puno gori.

Ono što je sigurno, emocionalni preljub ostavit će traga na vašoj vezi, a zasigurno ćete osjetiti da se vaš partner "hladi".

Kako znati da se to događa? Bright Side je popisao najčešće znakove da vas vaš partner vara, a značajni su i u slučaju emotivnog i u slučaju seksualnog preljuba, piše Index.hr.

1. Njihova posebna prijateljica uvijek je važnija od vas
Ako postoji ta druga osoba u životu vašeg partnera oko koje se stalno svađate, situacija se vjerojatno neće nikad popraviti. Vaš partner posvećuje toj osobi više pažnje i čini se da mu je važnija. Ako i prigovorite, ispast ćete da ste ljubomorni i skloni kontroli.

2. Ne mijenja svoje planove zbog vas
Ako je ranije vaš partner koristio svaku priliku da budete zajedno, a sad nikako ne želi otkazati druženje s prijateljima da provede večer s vama, imate problem. Ma što god vi isplanirani, svoje planove ne želi mijenjati i to je problem.

3. Odjednom je opsjednut društvenim mrežama
Ako ga dosad društvene mreže i tehnologija nisu nimalo zanimale, a sad stalno visi na mobitelu i proučava Facebook, Instagram i TikTok, moguće je da postoji razlog za to. Ako iznenada prestaje tipkati kad vi uđete u prostoriju, imate problem.

4. Nema šanse da vam da svoj pametni telefon
Ne samo da vole biti na svom telefonu, već se čini da bi položili život da ga obrane od vašeg pogleda. Ako vaš partner skače kao oparen kad se približite njegovom telefonu ili je odjednom postavio milijun zaporki, imate razloga za sumnju.

5. Odjednom radi više nego inače
Ako je oduvijek tvrdio da posao traje osam sati i minute više, a sad odjednom na radnom mjestu ostaje satima dulje, možda je vrijeme da posumnjate u njegovu vjernost. Naročito ako se s duljim radnim vremenom češće pojavljuje i ime neke osobe s kojom provodi to vrijeme.

6. Više vam ne govori o svojim osjećajima
Moguće je da govori nekom drugom o svojim osjećajima. Moguće je da vam više neće izjavljivati ljubav, povjeravati se o problemima koje ima i prepričavati svoj dan. To su sve znakovi da se pomalo udaljava od vas.

7. Kad god spomenete preljub, uvjerava vas da ste ludi
Kad god spomenete određenu osobu, vaš partner zauzima napadački stav. U nekim slučajevima vas kritizira i optužuje da ste ludi. Sve su to znakovi da mu je ta osoba posebna.

8. Zbog partnera sumnjate u sebe
Kritike koje vam upućuje mogu rezultirati padom vašeg samopouzdanja.

9. Otkazuje planove s vama kako bi bio s nekim drugim
Dok vi jedva čekate tu večeru s njim i on to dobro zna, vaš partner odjednom sve otkazuje jer ima planove s nekim drugim.

10. Kad su s vama, može ih uzrujati i najmanja sitnica
Čak i neobvezni razgovor završava svađom.

Kopirati
Drag cursor here to close