Strijelci i jarčevi

Zašto su 'posebne' osobe rođene u prosincu?

Osobe rođene u 12. mjesecu dijele se u četiri skupine.
Lifestyle / Flash | 06. 12. 2021. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osobe rođene u prosincu, posljednjem mjesecu u godini, po mnogočemu su posebne. U nastavku pročitajte neke zanimljivosti o njima.

Prosinac - većinom najhladniji mjesec u godini, a po mnogima najveseliji. Osobe koje su na svijet došle u 12. mjesecu rođene su u horoskopskom znaku strijelca ili jarca. Jedno istraživanje pokazalo je da su puno mirnije i discipliniranije u djetinjstvu.

Njihov kamen rođenja je tirkiz, koji se smatra jednim od najstarijih kamena u povijesti. Poznat je kao simbol mudrosti i zaštite, a prema brojnim vjerovanjima, donosi moć i sreću. Cvijet rođenja za osobe koje su došle na svijet u prosincu je narcisa.

Osobe rođene u 12. mjesecu dijele se u četiri skupine, a u nastavku pogledajte glavne značajke svake skupine.

Od 1. do 8. prosinca

Otporne su na nedaće. Stupove njihova života čine dosljednost i stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine malo arogantne, ali zapravo su pune zdravog samopouzdanja, zbog kojeg ih emotivno slabiji ljudi doživljavaju naprasitima. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost. Vrlo su društvene i vole biti među ljudima.

Od 9. do 15. prosinca

Ako trebate nekoga za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom razdoblju sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju savjeta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku. Snalažljive su u rješavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučne su i posvećene ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 16. do 22. prosinca

Ove osobe kao da su rođene pod sretnom zvijezdom. Oni su neovisni individualci koji vjeruju u slobodu i žive život prema vlastitim pravilima, ne opterećujući se mišljenjima drugih ljudi. Vrlo su dubokoumni i odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtijevaju dobru koncentraciju. Imaju razvijen smisao za modu i svojim razigranim odjevnim kombinacijama uvijek plijene pažnju.

Od 23. do 31. prosinca

Nećete naći optimističnije osobe od onih rođenih u ovom razdoblju prosinca. Vrlo su emotivne i društvene, a ta kombinacija rezultira velikom posvećenosti obitelji i prijateljima. Kada je u pitanju prijateljstvo, vrlo su izbirljive i ne puštaju lako nove u ljude u svoj mali bliski krug, a kada to naprave, to znači da ste zadobili njihovo povjerenje. Kreativne su i pune sjajnih ideja te obožavaju putovati.

Kopirati
Drag cursor here to close