''Magija''

Zakoni privlačnosti: Ovako ćete zavesti bilo kojeg muškarca

Svi imaju na tisuće misli svaki dan. Neki su ih svjesni, ali većina nije. Ne postoji način na koji možete očekivati ​​da ćete kontrolirati ili nadzirati sve te misli.
Lifestyle / Flash | 29. 09. 2022. u 21:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoji veliko zanimanje za 'Zakon privlačnosti', ideju da možete privući ono što želite u svoje živote. Ima mnogo načina kojima se uvodi ovaj zakon u vlastiti život kroz misli, riječi i djela. Neki su relativno složeni i teški, ali neki mogu biti i prilično jednostavni.

1. Budite, činite i imajte

Mnogi misle da moraju nešto učiniti ili imati prije nego što mogu postati nešto ili doživjeti stanje kakvo priželjkuju. Na primjer, često mislite da ako imate određenu obuku, onda možete raditi neki posao i tako biti poštovani, prenosi 24sata pozivajući se na YourTango.

Zapravo, način na koji ovo djeluje je suprotan. Ako upravo sada počnete biti osoba koju poštuju tako što ćete se ponašati i razmišljati poput te osobe, tada će vam 'svemir' pomoći s ostalim - jer to postajete vi.

I dalje ćete morati dobiti diplomu ili obuku i posao, ali te stvari će lakše doći. Prilike će se pojaviti same od sebe kada budu u skladu s onim što ste vi.

2. Zakon privlačnosti nije jamstvo

U redu je imati jaku želju za, recimo, puno novca. Međutim, samo želja za novcem ga neće donijeti. Morate razmišljati i ponašati se kao da ste već taj bogati pojedinac. Znači li to da biste trebali potrošiti sav novac - ne, nikako.

To znači da biste trebali razmišljati tako da imate dovoljno za svoje potrebe i učiniti prave stvari kako biste to ostvarili.

U tom trenutku možda ćete se još više boriti. S drugačijim načinom razmišljanja, neće biti toliko neugodno. Novac neće pritjecati k vama, ali je vjerojatnije da ćete trudom postati financijski potkovaniji, ali bogatstvo, naravno, nije zajamčeno.

3. Ispravno usredotočite misli

Svi imaju na tisuće misli svaki dan. Neki su ih svjesni, ali većina nije. Ne postoji način na koji možete očekivati da ćete kontrolirati ili nadzirati sve te misli. Trik je pronaći problematične misli, one koje privlače suprotnosti vašim željama.

Nakon što ih pronađete, nemojte ih pokušavati zaustaviti ili se zbog njih osjećati loše. Jednostavno ih preformulirajte. Na primjer, umjesto razmišljanja o tome da si ne možete priuštiti taj novi auto koji želite, neka postane uzbudljivo misliti o kupnji tog novog automobila dok prihodi rastu.

I dalje ćete morati čekati dok ne zaradite dovoljno novca, ali to želje stavlja u očekivanu blisku budućnost i daje 'svemiru' do znanja što želite vrlo jasno. Jedan od načina da usredotočite svjesne misli je kroz meditaciju ili hipnozu, trenirajući um da se jasnije fokusira.

4. Koristite maštu

Ljudski um je nevjerojatan. Postoji dio uma koji se zove - mašta. Vjerojatno ste ju dobro koristili kao dijete za stvaranje igara i svjetova koje ste htjeli. Iskoristite je sada kako biste stvorili budućnost kakvu želite.

U umu zamislite da živite život kakav želite. Ako imate poteškoća da to stvorite i zakoračite u to, hipnoterapeut vam vjerojatno može pomoći da stvorite vlastitu željenu sliku i zakoračite u nju. Ukrasite tu sliku s onoliko detalja koliko želite - doista je učinite svojom.

5. Promijenite uvjerenja koja vas sputavaju

Većina ima neku ideju ili skup uvjerenja koje ih koče u postizanju života koji žele. Ta su uvjerenja često rezultat stvari koje im je netko možda više puta rekao ili nečega što su vidjeli.

Vrlo često, imaju oblik izjava 'ne mogu', 'ne zaslužujem' ili 'nisam dovoljno dobar'. Ove ideje ili uvjerenja su lažni, poput para lisica koje otežavaju privlačenje života kakav priželjkujete.

Upamtite, 'zakon privlačnosti' se odnosi na privlačenje više nečega što želite, a ono što izbacite informira podsvijest i 'svemir'. Najvažnija stvar koju trebate znati o ovom zakonu je da je prilično praktičan i da djeluje na logičan način.

Nije magija i nije uvijek lako, iako je zapravo prilično jednostavno.

Iako može zvučati teško i složeno, ali zapravo znači da kada stvorite uvjete, odnosno kada se oslobodite ograničavajućih uvjerenja, fokusirate svoje misli, koristite maštu, radite sa svojim osobnim kvalitetama, imate sposobnost biti, imati i činiti zadatke potrebne za uspjeh, i tada ćete biti mnogo sposobniji privući ono što stvarno želite.

Dok ništa u životu nije zajamčeno, vjerojatnije je da ćete ostvariti svoje snove pravilno slijedeć ove savjete, prenosi YourTango.

Kopirati
Drag cursor here to close