Kreni

Za ove vježbe potrebna je omiljena sprava - kauč!

Ne trebate se ni mrdnuti s kauča.
Lifestyle / Flash | 13. 12. 2020. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možemo ostati fit i kod kuće, čak i ako se ne mrdnemo s kauča. A to će nam uspjeti ako ćemo redovito raditi sljedeće vježbe…

Pozdrav kauču

Ovdje moramo podići gornji dio tijela s kauča, ali smo s nogama još uvijek na svom omiljenom komadu namještaja. Dakle, lezi na leđa, a glava je također na podu. Tvoja desna noga je savinuta, a stopalo je na kauču.

 Pozdrav kauču

Tvoja lijeva noga je ispružena u vis. Ruke stavi uz tijelo. Napni trup i stražnjicu te podigni zdjelicu u vis tako da ti tijelo bude ravno. Potom spusti zdjelicu, ali ne skroz do poda. Ponovi sve 15 puta pa promijeni nogu. 

Trening tricepsa na kauču

Sjedni na rub kauča te se podupri rukama pored stražnjice. Ispruži noge. Podigni zdjelicu i stražnjicu sa kauča. Dobro napni trup.

 Trening tricepsa na kauču

Potom se spusti sa stražnjicom prema podu tako da laktove saviješ do 90 stupnjeva. Noge neka ostanu mirne i ispružene. Potom se opet podigni. Paza da radi gornji dio ruku. Pokušaj napraviti 15 ponavljanja. 

Filmski plank

Želiš vježbati, a istovremeno gledati omiljenu seriju? To nije problem. Jednostavno lezi bočno na kauč, podupri se na podlakticu i stopalo donje noge te napravi bočni plank.

Filmski plank

Pomiči samo svoju zdjelicu bočno prema dolje, a onda opet gore. Ponovi 15 puta pa promijeni stranu. 

Žedna lastavica 

Kod ove vježbe može ti pomoći piće koje imaš uz kauč. Sjedni uspravno, a noge neka ti budu pod pravim kutom na podu.

Potom u svaku ruku uzmi bocu te ispruži postrance ruke, a ramena malo spusti pri tome. Potom podigni ruke iznad glave tako da se boce dotaknu pa ih opet spusti. Napravi 15 ponavljanja.

Kopirati
Drag cursor here to close