Brak nije zatvor

Will Smith o otvorenom braku: "Želio sam imati harem djevojaka i Halle Berry!"

Hollywoodski glumac otkrio je da su i on i njegova supruga Jada Pinkett-Smith tijekom braka imali seksualne odnose s drugim ljudima.
Lifestyle / Flash | 28. 09. 2021. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Will Smith nastavlja se otvarati o svom braku s Jadom Pinkett Smith. Ovaj 53-godišnji glumac pričao je o tome u svojim nadolazećim memoarima Will, a u novom intervjuu za časopis GQ opisuje da je njihov brak u početku bio monogaman, no kasnije su ga odlučili otvoriti nakon što su "postali jadni i očito se moralo nešto promijeniti". Hollywoodski glumac otkrio je da su i on i njegova supruga Jada Pinkett-Smith tijekom braka imali seksualne odnose s drugim ljudima.

"Jada nikada nije vjerovala u konvencionalni brak... Neki članovi njezine obitelji imali su nekonvencionalnu vezu, odrasla je na način koji je bio vrlo različit od onoga kako sam ja odrastao", rekao je. Imali smo nekoliko dugih rasprava o tome što je to savršen odnos. Koji je idealan način ponašanja za parove? Najdulji period naše veze svodio se na monogamiju, no nismo je smatrali jedinim savršenim odnosom", dodao je.

Prošle je godine njihov brak bio u središtu pozornosti nakon što je reper August Alsina ustvrdio da je Will dao blagoslov njegovoj vezi s Jadom. Jada je u početku sve negirala, ali kasnije je djelomično priznala novu ljubavnu priču. Par se tada čak i razdvojio na neko vrijeme, piše miss7.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

"Dali smo jedno drugome povjerenje i slobodu, s uvjerenjem da svatko mora pronaći svoj put", kaže Will o svom i Jadinom braku. "A brak za nas ne može biti zatvor. No, ne predlažem svakome ovaj put jer taj put nije za svakoga. Ali slobode koje sam iskusio i koje smo pružili jedno drugome, kao i bezuvjetna podrška, za mene su najviša definicija ljubavi", objasnio je glumac.

Smith se oženio Jadom Pinkett 1997. godine nakon što se dvije godine ranije razveo od glumice Sheree Zampino. Glasine da par ima otvorenu vezu počele su kružiti nakon što je Pinkett Smith 2013. za The Huffington Post rekla : "Will je svoj čovjek. Ovdje sam kao njegov partner, ali on je svoj čovjek. U intervjuima kasnije također je dodala: "Vjerujem da je Will čovjek od integriteta. Dakle, on ima svu slobodu svijeta."

Will se također dotaknuo svojih fantazija o drugim slavnim ženama, i otkrio kako je o tome čak razgovarao s trenericom za intimnost Michaelom Boehm. Otkrio je kako je njegova najveća želja bila imati harem djevojaka. Čak je napravio i listu potencijalnih kandidatkinja koje je planirao kontaktirati, no na kraju je shvatio da je ta ideja "užasna". Na njegovoj su se listi bile našle glumica Halle Berry i balerina Misty Copeland.

Kopirati
Drag cursor here to close