SAFMO CLOSING PARTY

Vrhunski program na svečanom zatvaranju Street Arts Festa Mostar

"Organiziranje ovogodišnjeg, dosada najvećeg Graffiti Jama u Mostaru, sklopu 12. Street Arts Festivala, omogućit će umjetnicima da doprinesu estetici grada na jedinstven način".
Lifestyle / Flash | 02. 09. 2023. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srcu Šantićeve ulice, upravo danas na zidu mostarskog zatvora, stvara se nevjerojatna vizualna priča i autentična atmosfera ulične umjetnosti.

Nakon Graffiti Jama, okupljanje počinje u 19 h u OKC Abrašević gdje će najmlađi moći uz umjetnike i grafitere napraviti svoje likovne ideje.

Foto: Street Arts Festival Mostar  / Grafit na zatvoru u Šantićevoj ulici u Mostaru

Nakon Kutka za djecu, party će se nastaviti nastupom mladih mostarskih hip-hop izvođača, pa ćete imati priliku vidjeti SAFMO CLOSING PARTY na kojem će nastupiti:

DJ SOUL, Gastra, AseBase, Makk, CRNIPRVIMRVI, trogla taccini Lacoste papi, chonZla i Senna.

Cijeli događaj je omogućila Fondacija Telemach.

"Organiziranje ovogodišnjeg, dosada najvećeg Graffiti Jama u Mostaru, sklopu  12. Street Arts Festivala, omogućit će umjetnicima da doprinesu estetici grada na jedinstven način, promoviraju umjetnost i privuku posjetitelje".

Foto: Street Arts Festival Mostar  / Grafit na zatvoru u Šantićevoj ulici u Mostaru

"Neobična priča koju smo ove godine započeli, će se preseliti na novu lokaciju zida oko mostarskog zatvora, što će ujedno biti i jedan od najvažnijih događaja našeg festivala, na kojem ćete uživo moći gledati nastajanje umjetnosti i cijeli niz grafiterskih vještina".

"Suradnja Grada Mostara i Street Arts Festivala nam je uvijek jedan od najvećih zadataka, te naravno podizanje svijesti o uličnoj umjetnosti kao legitimnom obliku umjetničkog izražavanja. Imena koja smo uvrstili na ovogodišnji nastup su zvijezde regionalne scene, koji će zajedno sa nama ugraditi još jedan niz prelijepih dijela na ulice grada", rekli su organizatori festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close