Remember Well

VIDEO | Pronašao QR kod na grobu, a kad ga je skenirao ostao je u nevjerici: "Ne mogu prestati plakati"

Video je postao viralan sa milijunskim pregledima i lajkovima ali i sa desecima tisuća komentara impresioniranih osoba diljem svijeta.
Lifestyle / Flash | 02. 04. 2024. u 20:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvenim mrežama velikom brzinom proširila se snimka nadgrobnog spomenika na kojeg je postavljen QR kod.

Video je objavljen na Tiktok kanalu pod nazivom "Remember Well", što je kanal tvrtke koja izrađuje QR kodove za nadgrobne spomenike kako bi "uspomene bile vječne".

Prilikom skeniranja koda prikazuje se snimak posljednjeg plesa bračnog para koji je tu zakopan kao i mnoge druge lijepe uspomene.

Video je postao viralan sa milijunskim pregledima i lajkovima ali i sa desecima tisuća komentara impresioniranih osoba diljem svijeta.

"Ne mogu prestati plakati", "Odlična ideja, uradit ću isto za svoje roditelje. Prelijepo je", samo su neki od komentara.

@remember.well.us

 

someday i'll get it - Alek Olsen

Inače, kako na njihovoj stranici stoji, "najveću inspiraciju pronalazimo u ljudskim srcima i uspomenama koje dijelimo sa svojim voljenima".

"Ovdje u Remember Wellu duboko vjerujemo u moć sjećanja jer su ona oblikovala naše živote. Naše putovanje započelo je iz duboke potrebe – želje da dragocjene trenutke koji danas diraju u naša srca pretvorimo u uspomene koje će zauvijek ostati u našim srcima", stoji na stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close