Gimnazija fra Dominika Mandića

Večer elegancije i glamura: Maturalna zabava 62. generacije širokobriješke Gimnazije

Riječ je o do sada najboljoj generaciji kada je u pitanje broj učenika koji su oslobođeni polaganja mature.
Lifestyle / Flash | 18. 05. 2018. u 21:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gimnazija fra Dominika Mandića oprostila se od 62. generacije maturanata na maturalnoj zabavi održanoj u petak navečer u hotelu Park u Širokom Brijeg.

Njih 169, skupa sa svojim razrednicima, profesorima i roditeljima, na svečan način su se oprostili od srednjoškolskog obrazovanja. Riječ je o do sada najboljoj generaciji kada je u pitanje broj učenika koji su oslobođeni polaganja mature (37).

Okupljanje je počelo fotografiranjem maturanata s roditeljima i prijateljima nakon čega su održani prigodni govori ispred gdje su se nazočnima obratili ravnatelj Gimnazije Miro Bošnjak, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević te vjeroučitelj fra Ivan Marić.

Foto: Bljesak.info / Maturalna zabava 62. generacije maturanata Gimnazije fra Dominika Mandića (učenik generacije Ivan Martinović)

Učenikom generacije proglašen je Ivan Martinović koji je dobio stipendiju u iznosu od 1.000 kanadskih dolara od zaklade ''Paškin zavjet''koju je prošle godine pokrenula Kanađanka Frances Pavković u znak sjećanja na svog pokojnog supruga. Pismo zahvale roditeljima i profesorima u ime cijele generacije napisale su Katarina Vukoja i Ines Lasić, a potonja ga je pročitala.

Nakon protokolarnih govora, uslijedio je izlazak parova te zajedničko fotografiranje razreda, a potom večera te zabava do ranih jutarnjih sati.

Kopirati
Drag cursor here to close