Protekli vikend

Uspješan nastup mostarskih plesača na natjecanju u Sloveniji

Plesači plesnog studija B-Dance natjecali su se u urban kategoriji s koreografijom „Basketball“ koju potpisuje koreografkinja i plesačica Kristina Glavina te su s istom kao jedini predstavnici BiH napravili veliki uspjeh osvojivši zlatno priznanje i
Lifestyle / Flash | 15. 03. 2022. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Uspješan nastup mostarskih plesača na natjecanju u Sloveniji

Plesni studio B-Dance proteklog vikenda imao je mnogo razloga za slavlje. Naime plesači ovog uspješnog plesnog studija sudjelovali su na plesnom natjecanju u Sloveniji gdje su ostvarili fantastične rezultate.

Master Dance Festival „Lukac Open“ naziv je natjecanja čiji je domaćin bio plesni klub Lukec iz grada Brežica u Sloveniji. Natjecanje je trajalo tri dana od 11. do 13. ožujka te okupilo veliki broj plesača različitog uzrasta, a uz koreografsko natjecanje bila je i posebna večer rezervirana samo za battlove.

Plesači plesnog studija B-Dance natjecali su se u urban kategoriji s koreografijom „Basketball“ koju potpisuje koreografkinja i plesačica Kristina Glavina te su s istom kao jedini predstavnici BiH napravili veliki uspjeh osvojivši zlatno priznanje i direktni prolazak u finale „Gala večeri“ gdje su imali priliku nastupiti s najboljim plesačima iz regije.

Osim natjecanja plesači plesnog studija B-Dance sudjelovali su i na plesnim edukacijama eminentnih plesnih pedagoga poput Željka  Božića (SLO), Ivane Rončević (HR), Dario G (SLO) i Tijane Selak (AUS), a uz ove predavače i trener plesnog studija B-Dance Boris Zovko održao je plesnu edukaciju hip hop freestyle koja je ostavila sjajan utisak i bila jako dobro posjećena.

„Sretni smo što smo bili dio ove prekrasne plesne priče čija je organizacija bila na svjetskoj razini, odlični plesači, čarobne koreografije i sjajne plesne edukacije samo su dio onoga što smo doživjeli, što nas je dodatno nadahnulo i inspiriralo. Također drago nam je što možemo svojom kvalitetom i radom parirati najboljim plesačima u regiji i što je naš rad priznat i van granica BiH i Hrvatske.“, istaknula je Željka Zovko, predsjednica plesnog studija B-Dance.

Inače, plesni studio B-Dance već petnaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine, a plesače uskoro očekuju i novi turniri, festivali, revijalni nastupi, snimanja video spotova kao i mnogi drugi projekti, poručili su iz plesnog studija B-Dance.

Kopirati
Drag cursor here to close