Midjourney + Stable diffusion + Ps

Umjetnička magija umjetne inteligencije: Kako umjetnik vidi domaće političare?

Jedan od umjetnika koji kreiraju uz pomoć umjetne inteligencije je i Dejan koji nam se javio i poslao par radova kreiranih u alatima Midjourney + Stable diffusion + Ps.
Lifestyle / Flash | 07. 09. 2023. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjetna je inteligencija već dobrim korakom zakoračila u našu svakodnevicu. Od pisanja tekstova, pravljenja fotografija do kreiranja kratkih video uradaka, više niste sigurni što je na internetu stvarnost, a što kreacija umjetne inteligencije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @sk.dejan

Ipak, iza umjetne inteligencije su ljudi, umjetnici, koji uz pomoć ovoga alata stvaraju bolja, zanimljivija i intrigantnija umjetnička djela na mnogo brži i lakši način.

Jedan od takvih umjetnika je i Dejan koji nam se javio i poslao par radova kreiranih uz pomoć umjetne inteligencije u alatima Midjourney + Stable diffusion + Ps.

Na njima je prikazao svoje viđenje političkih lidera kako iz BiH, tako i regije. Dejan kaže kako je diplomirani i master audio - vizualni umjetnik i ilustrator.

O mogućnostima alata kakav je Midjourney, već smo prije pisali na Bljesku što je, pretpostavljamo, Dejana i potaknulo da nam pošalje svoje odlične radove.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @sk.dejan

Kopirati
Drag cursor here to close