Trikovi

Uklonite smrad cigareta iz kuće

Postoji nekoliko trikova pomoću kojih se možete brzo i jednostavno riješiti duhanskog dima.
Lifestyle / Flash | 15. 08. 2023. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dim od cigareta ne samo da ugrožava vaše zdravlje, već svojim neugodnim mirisom "ulazi" u odjeću, namještaj i zavjese. Čak i uz sav trud da se sve prostorije prozrače, ovaj neugodan miris teško je sakriti i ukloniti.

Ipak, postoji nekoliko trikova pomoću kojih se možete brzo i jednostavno riješiti duhanskog dima.

Sodu stavite u posudu koju ćete zatim staviti u prostor za pušenje. Možete i sodu bikarbonu posuti po podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se riješiti mirisa s tepiha, sofa i fotelja, prenosi Jutarnji.hr

Bijeli vinski ocat je definitivno jedan od najboljih neutralizatora dima cigarete. Pripremite mješavinu tople vode i octa pa sve površine očistite krpom. Obrišite stolove, ormare, police i druga skladišna područja.

Također možete brisati podove, prozore. Ako je miris duhana jako intenzivan, ocat možete uliti u šalicu koja će preko noći biti u sobi.

Brzo, učinkovito i prirodno riješit ćete se mirisa duhana s narančama i limunom. Ogulite ih, podijelite na ploške, pa zajedno s košticama složite na manje tanjure. Rasporedite ih po cijelom stanu i ostavite da se osuše. Ugodan miris uskoro će ispuniti sobu.

Kopirati
Drag cursor here to close