Posljednji Supermjesec u godini

Supermjesec u Vodenjaku 12.8.: Vrijeme odluke

Kao posljednji Supermjesec u godini, ovaj pun Mjesec također bi nam mogao donijeti zatvaranje ili nas voditi da konačno dođemo do točke odluke na našem putovanju.
Lifestyle / Flash | 12. 08. 2022. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas, 12.8. u 03:36h, pojavio se pun Mjesec u Vodenjaku. Ovaj pun Mjesec mogao bi nas voditi do točke odluke na našem putovanju. Sada možda znamo točno na koju stranu se trebamo okrenuti i kojim putem trebamo putovati da bismo stigli na odabrano odredište. Svjesno odlučite vidjeti stvari na način koji poštuje vašu istinu i donosi mir.

Pun Mjesec uvijek nam skreće pažnju na ono što treba otpustiti iz naših života. On potiče našu svijest o svemu što se mora ukloniti kako bismo se razvijali i išli više na našem putu. Može donijeti osjećaj kulminacije ili završetka, piše Atma.

Kojim putem putovati

Budući da će energija Vodenjaka biti jaka pod ovim punim Mjesecom, možemo je koristiti za transformiranje teške, negativne energije oko sebe u nešto lakše, puno nade i više ljubavi.

Dopustite suosjećanju da zrači iz vašeg srca tijekom ovog vremena. Dopustite da se osjećate punim i da vam srce bude preplavljeno ljubavlju koju ste primili i koju ćete i dalje primati.

Kao posljednji Supermjesec u godini, ovaj pun Mjesec također bi nam mogao donijeti zatvaranje ili nas voditi da konačno dođemo do točke odluke na našem putovanju. Sada možda znamo točno na koju stranu se trebamo okrenuti. Sada možda znamo kojim putem trebamo putovati da bismo stigli na odabrano odredište.

Saturn, gospodar karme, vrlo je aktivan pod ovim punim Mjesecom. Kad god je Saturn aktivan, može nas pritisnuti da preuzmemo veću odgovornost za svoje postupke i osiguramo da se krećemo u skladu s našim višim ja.

Lekcije Saturna

Ako neke radnje koje poduzimate nisu u skladu s vašom dušom ili ako se odričete nekih svojih odgovornosti, ovaj pun Mjesec može vam ovu informaciju osvijestiti.

Lekcije koje Saturn donosi ponekad mogu biti oštre, ali uvijek donose prilike za veći rast. Sve dok ste spremni obaviti posao i preuzeti kontrolu nad smjerom svog života, on će pružiti svoju podršku i pomoći vam da dosegnete visine za koje niste ni sanjali da možete.

Kada radite posao koji Saturn stavlja pred vas, to može donijeti uspjeh, počasti i nagrade.

Ovaj pun Mjesec također je usko povezan s konjunkcijom sjevernog čvora Urana. Ova kozmička energija je postavljena da uzdrma stvari koje smo nekoć smatrali stabilnima.

Ovo se događa više na globalnoj nego na osobnoj razini i može aktivirati probleme oko poljoprivrede, prirodnih resursa i financija.

Kopirati
Drag cursor here to close