Dani otvorenih vrata

Sportski Centar Pehar - nova razina indoor sportskog iskustva

Moderan kompleks raspolaže cageball terenom za 3x3 dimenzija 8x15, te velikim terenom 18x36 za veći broj igrača.
Lifestyle / Flash | 15. 05. 2023. u 17:18 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasna vizija i želja da ponudimo rekreativcima moderan objekt koji će pružati mogućnost vrhunskog i nesmetanog provođenja aktivnosti bez obzira na vremenske uvjete, doveli su nas do realizacije Sportskog centra Pehar.

Moderan kompleks raspolaže cageball terenom za 3x3 dimenzija 8x15, te velikim terenom 18x36 za veći broj igrača. Centar je opremljen modernim svlačionicama s tuševima, te ormarićima za čuvanje osobnih stvari. Unutar dvorane je i teren za boćanje za sve rekreativce koji se bave ovim sportom ali im zimski uvjeti to ne dozvoljavaju.

U sklopu našeg centra možete se osvježiti u restoranu s čak 200 sjedećih mjesta, koji nudi odličnu hranu po povoljnim cijenama. Pored organizacije turnira i sportskih druženja, naš centar je idealno mjesto za organizaciju dječjih rođendana sa sportskim sadržajem.

Ako ste u potrazi za poboljšanjem suradnje između radnih kolega, naš centar je zbog svojih kapaciteta terena i restorana, idealno mjesto za organiziranje teambuilding susreta.
Posjetite naš centar u danima otvorenih vrata, saznajte koje sve pogodnosti nudimo rekreativcima i sportskim kolektivima, tvrtkama, roditeljima pa i slučajnim prolaznicima i uvjerite se zašto je sportski centar Pehar novi dom sportskih aktivnosti.

Više informacija o sportskom centru Pehar, pratite na Instagram profilu @klubpehar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close