Amazon snima

Snima se dokumentarna seriju o Hughu Hefneru

Lifestyle / Flash | 12. 08. 2016. u 19:23 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pristup Playboyevoj vili Hugha Hefnera bio je dosad rezerviran tek za malobrojne, no to bi se uskoro trebalo promijeniti s obzirom na to da Amazon intenzivno radi na novoj dokumentarnoj seriji American Playboy: The Hugh Hefner Story koja će gledateljima ponuditi prilično dobar uvod u zavidno bogat društveni život koji se desetljećima odvijao u njegovoj glasovitoj vili.

Nova Amazonova serija imat će 13 epizoda, a temeljit će se, kako piše IndieWire, na dosad neviđenom video materijalu u trajanju od čak 17.000 sati dok će dio priče biti baziran i na sjećanjima koje je Hefner kroz život zapisao u više od 2.600 dnevnika. To, doslovno, znači da će American Playboy prikazati sve ono što vas je ikad zanimalo o životu poznate američke pop ikone.

Hefner je dugo planirao realizaciju ovog projekta

''Dugo sam tražio pravog parnera kako bih ispričao cijelu priču o Playboyevoj 63-godišnjoj povijesti i siguran sam da sam ispravno odlučio kad sam se odlučio na suradnju s Amazonom i Stephen David Entertainmentom'', napisao je Hefner u službenom priopćenju.

''Sretan sam što će ova dokumentarna serija rasvjetliti nevjerojatno putovanje i ulogu koju je Playboy odigrao u raspravi o ovoj našoj stalno promijenjivoj kulturi. Osim toga, nadam se kako će moja priča inspirirati ljude da se usude ostvariti svoje snove'', dodao je.

Seriju The Hugh Hefner Strory producirat će dvije poznate firme, Stephen David Entertainment i Alta Loma Entertainment, dok će za realizaciju projekta odgovarati Stephen David, Peter Jaysen, Dick Rosenzweig, Shirley Escott i Tim Kelly.

Mnogi ne znaju da je Hefner bio ozbiljan aktivist

''Većina ljudi zna za Hefnera, no tek su malobrojni upoznati s razmjerima utjecaja koje je on izvršio na neke od najvažniji društvenih revolucija koje su se dogodile u SAD-u'', rekao je Conrad Riggs, šef Amazonovih studija. ''Uzbuđeni smo što ćemo korisnicima Primea prikazati nepoznatu priču o Hefnerovom fascinantnom životu i njegovim doprinosima novijoj američkoj povijesti.''

Najavljena dokumentarna serija bavit će se, tako, i temama poput Hefnerove podrške društvenoj jednakosti i te pravima sadržanima u glasovitom Prvom amandmanu američkog ustava koji, između ostaloga, sadržava temeljna ljudska prava poput slobode mišljenja. A mnogi je dosad nepoznata bila i Hefnerova podrška borbi za legalizaciju istospolnih brakova te pro-choice pokreta.

S obzirom na opsežnost materijala, nimalo ne čudi činjenica što je premijera serije American Playboy: The Hugh Hefner Story zakazana tek za iduću godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close