Vremenska prognoza

Sljedećih dana promjenjivo vrijeme

Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje u sljedećih nekoliko dana.
Lifestyle / Flash | 12. 01. 2019. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će u nedjelju biti pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje poslijepodne.

Prijepodne u središnjim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne je moguć slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab u Bosni uglavnom jugozapadni, a u Hercegovini promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od -7 do -1, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 3 do 9 stupnjeva Celzijevih.

U ponedjeljak, 14. siječnja, jutro i prijepodne će biti oblačno vrijeme s kišom u sjevernim, sjeverozapadnim područjima Bosne i u Hercegovini. U ostatku zemlje sa snijegom i susnježicom. Tijekom poslijepodneva padaline slabe i postupno prestaju, uz djelomično razvedravanje. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 3 do 9 stupnjeva Celzijevih.

U utorak, 15. siječnja, jutro će biti pretežno sunčano. U Bosni postupna naoblaka tijekom dana može uvjetovati provijavanje slabog snijega. Jutarnje temperature od -8 do -2, na jugu od -1 do 4, a dnevne od -1 do 5, na jugu od 4 do 8 stupnjeva Celzijevih.

U BiH u srijedu, 16. siječnja, bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima magla po kotlinama. Jutarnje temperature od -7 do 0, na jugu od -2 do 3, a dnevne od 2 do 9 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close