jednostavan vodič

Slijedite ovaj zakon privlačnosti i dobit ćete što želite za 24 sata

Počnite tako što ćete otići negdje gdje je tiho i privatno i provodite bar minutu vizualizirajući ono što želite.
Lifestyle / Flash | 17. 04. 2023. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada čitate o Zakonu privlačenja, može vam se ponekad činiti da će biti potrebni mjeseci ili godine da manifestirate sve što želite. Ali, ako slijedite ovaj jednostavan vodič, možda ćete dobiti točno ono što želite u 24 sata – ili čak manje!

Međutim, stručnjaci savjetuju da, ako pažljivo radite na svom putu kroz četiri različita koraka, moguće je puno brže postići rezultate, piše Atma.

Odaberite ono što želite manifestirati

Prvo, važno je da točno znate zašto želite tu posebnu stvar u svom životu.

A kada pokušavate to ostvariti za samo 24 sata, također morate odabrati nešto za što vjerujete da se može manifestirati za jedan dan.

Stoga, na primjer, nema smisla reći da želite započeti nešto veliko u roku od 24 sata, osim ako zaista ne vjerujete da možete postići taj cilj sljedećeg dana. Međutim, možete vjerovati da ste u stanju manifestirati sljedeći korak u svom putovanju prema novom projektu u jednom danu, u kojem slučaju to možete postaviti kao svoj cilj.

Kada odaberete, zapitajte se sljedeća pitanja:

Želim li to doista?

Kako ću imati koristi od toga?

Kada razmišljam o tome, osjećam li se dobro?

Zašto je to dobro za mene i za druge?

Što god bilo to što želite, to bi trebalo biti za veće dobro i nešto što želite u sebi – najvjerojatnije nešto što će biti značajan korak na putu ka većem cilju.

Odlučite što želite, povežite se s namjerom da to imate i vjerujte da ćete primiti.

Riješite se stvari koje vam stoje na putu

Gotovo uvijek postoji nešto što stoji na putu prema uspjehu. Ovo vas ne bi trebalo zaplašiti, ovo je samo dio cijelog procesa.

Ovo su tri najčešće prepreke:

Negativna uvjerenja/razmišljanja

Prvo morate početi razmišljati na pravi način prije nego što možete uspješno ostvariti bilo što. Ne možete se usredotočiti na negativnost i očekivati privlačenje dobrih stvari u vaš život.

Zato odvojite malo vremena za vježbanje brige o sebi. Tu su molitva, meditacija, afirmacije, vizualizacije, savjetovanja, kontemplacija, tehnike ublažavanja stresa, joga, disanje…

Toksični ljudi

Morate osigurati da vas nitko ne sabotira.

Ljudi koji ne vjeruju u vas, kritiziraju i žale se na sve su prepreka i spriječiti će vas da date sve od sebe.

Odabiranje trenutka

Ponekad samo trebate biti strpljivi. Sve što želite će se dogoditi, ali to će se dogoditi u pravom trenutku i iz pravih razloga. Dakle, ako vam se nešto trenutno ne događa, to ne znači da nikada neće. Stoga vjerujte i nastavite raditi na svom cilju.

Zato zastanite i razmislite o tome kako se vaš proces manifestacije razvija u ovom trenutku.

Vizualizirajte ono što želite manifestirati

Počnite tako što ćete otići negdje gdje je tiho i privatno i provodite bar minutu vizualizirajući ono što želite.

Fokusirajte svu vašu energiju i koncentraciju na ono što želite i privucite sve dobre osjećaje vezane za predmet ili ishod da se pojave u vašem srcu.

Ovaj korak najbolje funkcionira ako možete vidjeti, čuti, mirisati, dodirnuti i okusiti ishod koji želite stvoriti. Učinite što je moguće, tako da vam se čini kao da gotovo to već imate.

Dodajte onoliko detalja koliko možete, ali ne pokušavajte zamisliti kako će točno stvar ili ishod postati vaš. Ne pokušavajte vidjeti da vam to dolazi putem neke posebne osobe ili sredstava. Vaš fokus bi trebao biti na krajnji rezultat.

Poduzmite korake da ostvarite ono što želite

Vaše namjere su ono što će odrediti vaš uspjeh. Nakon što ste završili korake, kao što je gore opisano, samo čekate ono što želite da se pojavi.

Međutim, ako osjetite potrebu da učinite nešto specifično – razmotrite vaš poriv.

Ako ustanovite da niste dobili rezultat koji želite u roku od 24 sata ili manje, vratite se na prva dva koraka i prođite ponovno kroz njih. Ponekad, zapisivanje onoga što želite može dati Svemiru dodatni poticaj.

Postoje neki uobičajeni razlozi zašto ne možete brzo manifestirati željeno. Posebno razmotrite jeste li sumnjali u proces – možda ne vjerujete da ćete dobiti ono što tražite jer mislite da to niste zaslužili ili možda sumnjate može li se to manifestirati?

Bilo kakva negativna uvjerenja mogu spriječiti razvijanje željenog ishoda.

Prepoznajte i cijenite

Ovo može učiniti mnogo, može oblikovati vaš potencijal manifestacije u budućnosti.

U osnovi, trebate u potpunosti cijeniti ono što ste jednom postigli.

Može se lako zaboraviti da ste zatražili ono što ste primili, stoga poduzmite korake kako biste to spriječili.

Vratite se na ono što ste prije mislili i osjećali kada ste vizualizirali željeni predmet ili ishod i povežite ta iskustva s novim doživljajem da imate ono što želite.

Razmislite o materijalnom dokazu da su te misli stvari i da razmišljanje na određeni način može stvoriti konkretne promjene u svijetu oko vas.

Što više povezujete i naglašavate to, to ćete biti bolji u budućnosti jer ćete zamijeniti negativna, ograničavajuća uvjerenja i sumnje sa sigurnijim, pozitivnim mislima i osjećajima.

Kopirati
Drag cursor here to close