Just dance!

ROOF AW i RAVEN BAR - pozivaju vas na pravi zimski ugođaj na planinama Kupresa

Najveća sreća je u tome što nas očekuje prava zimska idila
Lifestyle / Flash | 07. 02. 2020. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za prvi ples u režiji ROOF AW-a na skijalištu Stožer Vrana u Kupresu. Simbolični naziv događaja DANCE OVER THE MOUNTAINS održava se ovu subotu, 8. veljače na skijalištu Stožer Vrana u Kupresu.

Nastupaju najbolji regionali DJ-evi After Affair (Sarajevo), splitski producentski dvojac AM:PM i ROOF AW iz Mostara. Veliku podršku za uvertiru ovog plesa pružit će im ljepša polovica naše scene Marina Mimoza,  banjalučki miljenik Luka Cikic, te  Remi, newcommer iz Mostara.

Najveća sreća je u tome što nas očekuje prava zimska idila. Snijeg koji je pao ovih dana i lijepo suncano vrijeme upotpunit ce ovaj zimski ples koji izgleda ovako: Planirano je preko 20 sati partijanja, a plesat će se na dvije lokacije u dnevnoj i noćnoj varijanti.

Dnevni program počinje u 11 do 16:30 sati na terasi Raven bara koji je tik uz samu stazu. Nastavak, odnosno večernja varijanta prelazi u prostorije samog kluba Raven, sa početkom od 17h pa sve do ranih jutarnjih sati.

 Lineup, timetable, organizirani prijevoz, lokacija kao i sve ostale detaljne informacije možete pronaći na službenom eventu

Kopirati
Drag cursor here to close