Počinju upisi

Rasplesani grad: Plesni klubovi otvaraju svoja vrata

Plesni studio Flash Mostar i Športski plesni klub Zrinjski počinju novu plesnu sezonu
Lifestyle / Flash | 31. 08. 2019. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio Flash Mostar i Športski plesni klub Zrinjski naredni tjedan počinju novu plesnu sezonu i upise novih članova.

Svoju djecu možete u Plesni studio ''Flash'' upisati već od utorka, 3.9.2019. godine, kada ujedno studio i počinje sa treninzima. Upisati se mogu djeca od 4 do 14 godina, utorkom i četvrtkom od 16 do 19 sati u Muzičkom centru ''Pavarotti''. 

U ŠPK Zrinjski djecu možete upisati već od ponedjeljka, 2.9.2019., svakim radnim danom od 18 do 20 sati u prostorijama kluba (Blajburških žrtava 23c, Mostar). Iz kluba navode kako je za sve nove članove, starosti do 7 godina, članarina za 9. mjesec besplatna.

U susret novoj plesnoj sezoni, PS ''Flash'' daruje stare i nove članove besplatnim članarinama i upisninama, više informacija o nagradnoj igri možete dobiti putem Facebook stranice studija: PS Flash Mostar

''Polaznicima su u ponudi plesni stilovi: show, jazz i street show, dok za najmlađe članove, uzrasta od 4 do 6 godina, nudimo plesno-manekenske radionice koje su veoma korisne za socijalizaciju djece, poboljšanje motorike i razvijanje kreativnosti'', navode iz PS Flash.

Ove godine ŠPK Zrinjski obilježava 10 godina rada. Klub je ponosni član Saveza modernih plesova Bosne i Hercegovine, koji uz zdrav natjecateljski duh omogućava da se razvijaju i rastu te kao jedini mostarski klub član saveza budu dio bosanskohercegovačke, a time i svjetske plesne obitelji. Plesači se pripremaju prema IDO pravilima (International Dance Organization), odnosno pomno razrađenom standardu prilagođenom psihofizičkoj i kronološkoj dobi plesača koji je propisan od strane Svjetskog plesnog saveza.

Športski plesni klub Zrinjski nudi mogućnost rekreativnog i profesionalnog bavljenja plesom (Show Dance, Jazz Dance, Klasični balet, Moderni Balet) te grupne i privatne fitness treninge (Kettlebell trening, Funkcionalni trening, Hard Body). 

Članovi redovito sudjeluju na plesnim natjecanjima, unutar granica BiH i u inozemstvu, odakle se vraćaju s brojnim medaljama i priznanjima kao i osvojenim kotizacijama te pravom izlaska na velika natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close