Promjena vremena

Nakon sunca dolaze kiša i snijeg

Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slab jugo. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 7, a dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnja.
Lifestyle / Flash | 24. 02. 2022. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost prevladavat će u petak, 25. veljaće. Poslijepodne se očekuje naoblačenje na sjeverozapadu Bosne, a do kraja dana ili tijekom noći i u ostatku zemlje.

Tijekom poslijepodneva padaline u Krajini, a tijekom noći u većem dijelu Bosne. U nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima susnježica ili snijeg. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slab jugo. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 7, a dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnja.

U subotu će biti oblačno vrijeme. U Bosni se očekuje kiša ili susnježica u nizinama, a u višim područjima snijeg. U Hercegovini padaline prema kraju dana ili tijekom noći. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 7, a dnevna od 1 do 7, na jugu do 11 stupnjeva.

Oblačno s kišom ili susnježicom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom očekuje se i u nedjelju. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 8, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno i lokalno sa slabim padalinama. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu do 3, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 10 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close