Inspiracija u omiljenim pićima

Pripreme za dekoriranje - Čaše s vinom umjesto božićnih kuglica

Čaše s vinom umjesto božićnih kuglica najpoželjnija su ovogodišnja dekoracija za jelku koja će oduševiti sve vinoljupce!
Lifestyle / Flash | 29. 10. 2022. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nas do Božića dijeli nešto više od dva mjeseca, sasvim je jasno kako je sezona shoppinga omiljenih božićnih ukrasa već danima otvorena!

A kada je riječ o dekoraciji, ukrašavanje bora je bez imalo razmišljanja naša najdraža kreativna igra koja nas svake godine potakne na najmaštovitije ideje, a ove smo sezone inspiraciju pronašli u - omiljenim pićima, piše Fashion.hr.

I ne, nije riječ o božićnim kuglicama s različitim vrstama obožavanog gina, koji je prethodnih nekoliko sezona bio veliki hit među ukrasima za božićnu jelku. Zapravo nije riječ uopće o kuglicama, već o božićnim ornamentima u obliku čaše s napitkom koje će posebno obožavati strastveni ljubitelji vina, ali i ponekih drugih pića...

Tako je prigodna “merlot” čaša uvrštena u ponudu brojnih brendova, kao što je Urban Outfitters, različiti proizvođači na Etsyju i obožavani H&M Home koji je ove sezone za sve kupce pripremio zaista bogatu božićnu dekoraciju!

Iako je sasvim jasno kako je, kada se radi o neobičnijim ukrasima za jelku, fokus upravo na čašici crvenog vina, u ponudi su i druga pića kao što su šampanjac, martini, viski ili pak osvježavajući Mojito koktel!

Kopirati
Drag cursor here to close