molim papire!

Pred obalama Ibize: Carinici pretražili Ronaldovu jahtu!

Lifestyle / Flash | 15. 07. 2017. u 13:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo se ovoga ljeta, nakon žetve trofeja, provodi kao u bajci. Gdje god da usidri svoju jahtu, po dojavi li nekim drugim načinom, paparazzi i novinari ga brzo otkriju.

Prilično navikao da mu vire preko pramca, Roaldo se više gotovo i ne obazire na ljude iz medija, ali kad su mu pred obalama Ibize ovih dana na jahtu stigli španjolski carinici, bio je nemalo iznenađen.

U suradnji s poreznim organima, koji istražuju Ronaldovu utaju državnih dadžbina, carinici su kontrolirali njegov brod.

"Sve je to u sklopu rutinskih kontrola brodova koji svakoga ljeta plove pored španjolskih obala, a time i onih koji prolaze vodama u blizini Baleara", kazao je carinski službenik za britanski "Sun".

U pozadini ovakvih kontrola u pravilu nisu korisnici, odnosno iznajmljivači brodova, a u ovom slučaju Ronaldo, nego njihovi vlasnici koji traže bezbroj načina za oslobađanje od plaćanja poreza.

Cilj je provjeriti koriste li se iznajmljeni brodovi uistinu za ljetovanje i odmor ili za neke druge svrhe. Kod Ronalda, koji je na odmor poveo svoju širu obitelj, nema nikakvih dvojbi da se radi o uživanju na moru.

Budući se na morskoj pučini događaju i mnoge neugodnosti, kao što su lažna predstavljanja i prijevare, jedan Ronaldov rođak zatražio je od carinskih službenika da se uredno legitimiraju, navodi dalje list.

Inače, Cristiano Ronaldo za najam ove jahte plaća oko 45.000 eura tjedno, ali s obzirom na njegovu zaradu, to je kao nekome iznajmiti bolji bicikl.

Njegovoj najnovjijoj prijateljici Georgini Rodríguez (22) i članovima obitelji ne smije ništa 'usfaliti'. Cijena nije bitna...

Zna se tko je gazda - usput: nije li pomalo 'đinđov'?

Kopirati
Drag cursor here to close