Subota 13.5.

Posjetite Sajam enterijera i eksterijera sutra u Mostaru

Home Garden & Interior Design - sajam namještaja, tkanina, dekorativnih pločica, boja i lakova, opreme za kupatilo, kuhinju i cijeli dom, i još mnoštvo toga očekuje sve posjetitelje.
Lifestyle / Flash | 12. 05. 2023. u 14:12 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanima vas kako urediti dom, vrt, poslovni prostor, ugostiteljski objekt? Koji su to trendovi aktualni, kako se kreću cijene, što je novo u svijetu uređenja, koji su noviteti? Mi imamo odgovore. Home Garden & Interior Design održat će se 13.5.2023. godine u Hotelu Mepas, dvorani Queen, na VI etaži. Sajam namještaja, tkanina, dekorativnih pločica, boja i lakova, opreme za kupatilo, kuhinju i cijeli dom, i još mnoštvo toga očekuje sve posjetitelje.

Ulaz na sajamski dio je besplatan, a posjetioce očekuje veliki broj izlagača koji će se predstaviti sa svojom ponudom, proizvodima, novitetima, ali biti i na usluzi za savjete i preporuke za uređenje doma, vrta, vikendica, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i slično.

Događaj će okupiti veliki broj stručnjaka, profesionalaca i zaljubljenika u uređenje enterijera i eksterijera, te će tako posjetioci imati priliku prvi put u BiH prisustvovati ovakvom jedinstvenom konceptu događaja.

Pored sajamskog dijela, događaj obuhvata i edukativni dio u kojem će predavanje imati Mirjana Mikulec koja je jedna od vodećih dizajnera enterijera u Hrvatskoj, ali i šire, arhitektice Jelena Barać i Mersiha Karić, enterijer dizajner Leo Hodžić, mr.sc. hortikulture Sanja Zubac – Golijanin, kao i influenseri.

Inovacije, trendovi, ideje, savjeti i vrhunski proizvodi – Sve na jednom mjestu.
Vidimo se sutra u Hotelu Mepas. Svi ste dobrodošli. Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00.

Kopirati
Drag cursor here to close