''Što ti možeš učiniti za Božić?''

Počelo trodnevno humanitarno predbožićno druženje u Širokom Brijegu

Ovom akcijom svi zajedno omoguće osnovne životne potrebe za cca 200 potrebitih obitelji u Širokom Brijegu.
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2018. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno humanitarno predbožićno druženje ''Što ti možeš učiniti za Božić?'' počelo je u četvrtak navečer na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu te će trajati tri dana.

Trodnevno druženje već osmu godinu zaredom organizira Udruga građana ''Inicijativa za Široki Brijeg'', a Širokobriježani i njihovi gostu zabavljaju se tri večeri zaredom od 18:00 sati do ponoći.

Prvu večer posjetitelje je zabavljao tamburaški sastav ''Stare note'', a uz glazbu uživo uživali su u raznim jelima i pićima te na taj način su pomogli najpotrebitijim obiteljima u Širokom Brijegu.

Na Trgu Gojka Šuška, kao i proteklih godina, bio je štand Doma ''Marija naša nada'' iz Širokog Brijega čiji su volonteri pekli palačinke i rukotvorine štićenika, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je spomenutom Domu. Također, Udruga EKO ZH je organizirala i humanitarnu izložbu slika nastalih na eko koloniji te su posjetitelji mogli kupiti umjetničko djelo, a prihod će također biti doniran Domu ''Marija naša nada''.

Foto: Bljesak.info / Uživanje na druženju

U petak, 21. prosinca, druge večeri druženja, posjetitelje će zabavljati ''Tamburaši s kamena'' dok će treću, ujedno posljednju večer, u subotu 22. prosinca, zaključiti nastup grupe ''Stari zvonik''.

Humanitarno druženje ''Što ti možeš učiniti za Božić?'' podržao je Grad Široki Brijeg te veliki broj tvrtki, a u akciji sudjeluju volonteri Doma ''Marija naša nada'',Udruge ''Inicijativa za Široki Brijeg'' te ostali sugrađani.

Ovom akcijom svi zajedno omoguće osnovne životne potrebe za cca 200 potrebitih obitelji u Širokom Brijegu.

Pomoći možete donirajući prehrambene i higijenske potrepštine, uplatom novčanog iznosa na žiroračun 3382202264860334 (UniCredit Bank d.d. Mostar) ili pak donirajući simboličan novčani prilog u za to predviđene kutije na druženju.

Kopirati
Drag cursor here to close