Nova godina

Plavi orkestar i Van Gogh u Beogradu, Bajaga u Novom Sadu, Joksimović u Novom Pazaru ..

Lifestyle / Flash | 31. 12. 2011. u 07:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova godina će u Srbiji biti tradicionalno dočekana na trgovima gradova, uz bogat glazbeni program, vatromet, kuhano vino i rakiju. U Beogradu će Nova godina biti dočekana uz vatromet i koncert na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, gdje će nastupiti "Galija", "Plavi orkestar", "Van Gogh" i Sergej Ćetković.

U novogodišnjoj noći bit će svečano otvoren i novoizgrađeni beogradski "Most na Adi", uključivanjem dekorativnog osvetljenja i novogodišnjim vatrometom, a most će otvoriti građani Beograda koji će ga u ponoć preći pješice.

Na doček Nove godine u Beograd je stigao i veliki broj stranih gostiju, uglavnom Slovenaca, dok Beograđani idu u vikendice, na selo i u zimske centre. U Novom Sadu na središnjem trgu Novosađane i njihove goste zabavljat će Zvonko Bogdan, "Bajaga i instruktori", Ana Perišić i "Perpetuum mobile", kao i DJ "Fanatic".

Nišlije će Novu 2012. godinu dočekati na gradskom trgu sa grupom "Neverne bebe" i bendom "Frajle", dok će se u Kragujevcu doček pratiti uz vatromet u ponoć, a nastupit će rok grupe - "Tribute to osvajači", "Forever storm", "Darkshines", L.U.R.

U Novom Pazaru na središnjem gradskom trgu u novogodišnjoj noći nastupit će Željko Joksimović, a program će voditi zabavljač Ivan Ivanović, dok će u Boru nastupiti Zdravko Čolić, u Kraljevu rock-sastav "Divlje jagode", a u Čačku "Ortodoks kelts" i S.A.R.S.

U Jagodini na središnjem trgu nastupaju "Zvezde Granda" Bojana Šarović i Jovan Stefanović.

Kopirati
Drag cursor here to close