Sa zabave na testiranje

Panika na srbijanskoj estradi: Ceca Ražnatović pozitivna na koronu, traže se kontakti

Koronavirus potvrđen je i njenom sinu Veljku Ražnatoviću.
Lifestyle / Flash | 10. 06. 2020. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ceca Ražnatović, Arkanova udovica pozitivna je na koronavirus. Kako kaže izvor Telegrafa, Ražnatović je prvo radila serološki test, koji je pokazao da je negativna.

Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. Rezultat je pokazao da je ona, ipak, pozitivna na koronavirus.

Koronavirus potvrđen je i njenom sinu Veljku Ražnatoviću.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli C E C A (@cecaraznatovic)

Cijela obitelj Ražnatović bila je na testiranju jer su bili u kontaktu s osobama koje su pozitivne na koronavirus tijekom proslave koju su organizirali povodom rođenja Veljkovog sina Željka.

Folk pjevačica je 3. lipnja u vili na Dedinju organizirala proslavu povodom rođenja unuka Željka Ražnatovića, a na istoj se, kako se kasnije ispostavilo, proširio koronavirus.

Među uzvanicima su bili Sanja Đorđević s kćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Dušica Jakovljević, Filip Krajinović, Marina Visković, Aleksandra Prijović, Miloš Nadeždin i Stevan Radivojević.

Nadležne epidemioloske službe traže sve osobe koji su bile u kontaktu sa Cecom.

''Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osjećamo dobro, nemam nikakve simptome. Držat ćemo se kućne izolacije, do ponovljenog testiranja'', izjavila je Ceca srbijanskim medijima.

Kopirati
Drag cursor here to close