Hercegovački triatlon

Ovog vikenda tradicionalna 'Pustolovna utrka Čapljina'

Svrha ovog natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti koji su u funkciji prezentacije potencijala Čapljine.
Lifestyle / Flash | 28. 06. 2023. u 13:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna manifestacija "18. Pustolovna utrka Čapljina 2023" održat će se u subotu, 1. srpnja, u organizaciji Turističke organizacije ČapljinKa-Čapljina.

Hercegovački triatlon sastoji se od vožnje kanuima u dužini od oko 7,1 kilometara (kupalište "Matica" na rijeci Trebižat - Struge, kupalište "Jaz"), trčanja u dužini od oko 1,1 kilometar (Struge, kupalište "Jaz" - Mogorjelo "Villa Rustica") i vožnje biciklima kroz grad prema Počitelju u duljini od oko 6,8 kilometara (Mogorjelo "Villa Rustica" - Počitelj, Restoran "Staklo").

U utrci se sudionici natječu u paru, kotizacija za sudjelovanje je 20 maraka po osobi, a nagradni fond od 1.200 maraka dijeli se na tri prvoplasirane ekipe. Očekivani završetak utrke je u 19.30 sati, priopćili su organizatori.

Svrha ovog natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti koji su u funkciji prezentacije potencijala Čapljine.

Ciljevi manifestacije su promocija i oživljavanje prirodnih, turističkih ljepota našeg kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja i tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštivanja.

Kopirati
Drag cursor here to close