Jeste li pronašli pravu?

10 najboljih hidratantnih krema za lice po top cijenama

Česta je zabluda da su najbolje hidratantne kreme za lice obično skupe no to ne mora uvijek biti slučaj. Postoje odlične kreme koje možete naći u drogerijama da obavljaju isti posao kao i one luksuzne koje se prodaju za nekoliko stotina maraka.
Lifestyle / Flash | 13. 07. 2023. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbitnija stvar je naći kremu koja odgovara Vašem tipu kože i ne preskakati dnevnu rutinu. Jedino je njegovana koža lijepa koža te se trebamo potruditi da je uvijek održavamo hidriranom.  U nastavku Vam donosimo neke od najboljih drogerijskih krema za lice koje mogu učiniti čudo na Vašem licu!

1. CeraVe Moisturizing Cream   

Ova krema, koja sadrži ceramide i hijaluronsku kiselinu, fantastično je rješenje za normalnu do suhu kožu. CeraVe je poznat po svojoj MVE tehnologiji koja omogućava postepeno otpuštanje aktivnih sastojaka za cjelodnevnu hidrataciju. Dolazi u pakovanju od 52 ml i cijena joj je 11,83 €. 

2. Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream 

  / Foto Dm: Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream  

Neutrogenina gel krema je prava poslastica za kožu. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja održava vlagu i čini kožu hidriranom. Njena gel tekstura brzo se upija i ne ostavlja masan osjećaj na koži što je čini jednom najboljih hidratantnih krema za lice. Dolazi u pakovanju od 50 ml i cijena joj je 22,45 €.

3. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA  

  / Foto MUJ Beauty: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 

Još jedna hidratantna krema s visokim udjelom prirodnih sastojaka koji koži pružaju hidrataciju tijekom cijelog dana. Pogodna je za sve tipove kože te njena bogata formula drži kožu hidriranu i na tako utječe na njezino zdravlje i blistav izgled. Prodaje se u pakovanju od 30 ml i cijena joj je 11,58 €. 

4. La Roche-Posay Effaclar Mat Cream 

  / Foto Lilly Drogerie: La Roche-Posay Effaclar Mat Cream

Ova hidratantna krema za masno lice sužava proširene pore i smanjuje sjaj na licu. Formulirana sa Sebulyse tehnologijom, aktivno cilja na prekomjernu proizvodnju sebuma, ostavljajući kožu matiranom i bez neželjenog sjaja. Uz to, krema je nekomedogena i pogodna za osjetljivu kožu. Pakovanje od 40 ml košta 20,51 €. 

5. Avene Hydrance Riche Creme 

  / Foto SUPER Apoteka: Avene Hydrance Riche Creme  

Donosimo vam jednu od najboljih hidratantnih krema za lice koja pruža dubinsku hidrataciju za suhu i vrlo suhu kožu. Formulirana je s Cohederm kompleksom, patentiranim sastojkom od strane Avene-a, koji obnavlja prirodne rezerve vode u koži i smanjuje osjećaj zatezanja. Dodatno, krema je obogaćena termalnom vodom Avene koja ima umirujuće i protuupalno djelovanje, pružajući trenutačni osjećaj ugode na koži. Dolazi u pakovanju od 40 ml i cijena joj je 20,13 €. 

6. Weleda Skin Food Light  

  / Foto Dm: Weleda Skin Food Light

Ako ste u potrazi za laganom i brzo upijajućom kremom za suhu kožu, ovo je pravi izbor za Vas! Formulirana je s hranjivim biljnim ekstraktima poput nevena i kamilice koji umiruju i obnavljaju kožu. Njezina lagana tekstura čini je idealnom za dnevnu upotrebu, te pruža trenutnu hidrataciju i sjaj, ostavljajući kožu mekom i nahranjenom. Možete je kupiti u pakovanju od 75 ml i cijena joj je 9 €. 

7. Mixa Hyalurogel Light 

  / Foto Dm: Mixa Hyalurogel Light 

Ova lagana, hidratantna krema je  posebno formulirana za osjetljivu kožu. Sadrži hijaluronsku kiselinu, snažni humektant koji privlači vlagu, pružajući intenzivnu, dugotrajnu hidrataciju kože. Osim što je nekomedogena i hipoalergena, brzo se upija, ostavljajući kožu svježom i bez masnog osjećaja. Dolazi u pakovanju od 50 ml i cijena joj je samo 5,86 €. 

8. Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly   

  / Foto Dm: Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly         

Ova inovativna hidratantna krema s gelastom teksturom je obogaćena  hijaluronskom kiselinom koja intenzivno hidratizira kožu i aloa Verom poznatom po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima. Pruža trenutno osvježenje kože, brzo se upija i pogodna je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu. Njezino pakovanje od 50 ml košta 6,12 € što je čini čestim sadržajem kozmetičkih torbica.  

9. Olival Extra Rich Cream Immortelle 

  / Foto Dm: Olival Extra Rich Cream Immortelle 

Još jedna od najboljih hidratantnih krema za lice je zasluženo na našem spisku. Ubrzo je postala jedna od najboljih drogerijskih krema za lice za pripadnice ljepšeg spola baš zbog svoje lagane teksture i svilenkastog osjećaja koji ostavlja na koži. Njena formula zasnovana na prirodnim sastojcima s naglaskom na smilje čini je čestim izborom koji nudi cjelodnevnu hidrataciju i odličnu podlogu za lice prije nanošenja šminke. Dolazi u pakovanju od 50 ml a cijena joj je 10,07 €. 

10. Hada Labo Intense Skin Plumping Gel 

  / Foto Dm: Hada Labo Intense Skin Plumping Gel

Hada Labo Intense Skin Plumping Gel je revolucionarni proizvod namijenjen dubinskoj hidrataciji kože. Ova gel krema koristi moćnih pet sastojaka: hijaluronsku kiselinu, kolagen, ceramide, fermente, i arginin, koji zajedno rade na održavanju optimalne vlažnosti, obnavljanju kože te dajući joj puniji izgled. Ova krema ne sadrži umjetne boje, mirise, parabene, mineralna ulja i alkohol, što ga čini pogodnim za sve tipove kože, uključujući i najosjetljivije. Dolazi u pakovanju od 50 ml a cijena joj je 14,55 €. 

Zaključak 

Na kraju, možemo zaključiti da je odabir najbolje hidratantne kreme za lice ključan korak u svakoj rutini njege kože. Bez obzira na tip kože, dobra hidratantna krema će pomoći u održavanju kože zdravom, zategnutom i svježom. Najbolja hidratantna krema za vas je ona koja zadovoljava  potrebe vaše kože i čini da se osjećate najbolje. Mi se nadamo da ćete jednu potpuno savršenu za sebe uskoro pronaći!

 

 




Kopirati
Drag cursor here to close