''Suade, medo je tamo!''

Otkriveno tko stoji iza snimke koja je nasmijala cijelu regiju

Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog internetskog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku.
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2018. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snimka Suada koji se uči skijati na Bjelašnici od subote je veliki hit u cijeloj regiji.

Klix.ba pronašao je dvojac koji stoji iza nastanka ovog zabavnog klipa. Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog internetskog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku.

''Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili snimiti klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI-ja da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba'', kroz smijeh je rekao Ramčilović, autor snimke i famozni instruktor skijanja.

''Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo se ponekad zaputiti i na planine kako bismo skijali ili sanjkali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili na Instagramu'', kazao je.

 
 
 
View this post on Instagram

Divan dan za obuku, ja kao trener i moj ucenik @suad_tabakovic

A post shared by Dino Ramčilović (@dino.ramcilovic) on

Kopirati
Drag cursor here to close