Prognoze

Numerološko proljeće: U travnju sve kreće od nule

Ožujak ove godine donijet će svoje promjene u život svakog čovjeka: za nekoga će to biti promjene u radu, za nekoga – promjene stvaralačke prirode, za nekoga – duhovnog plana. A za neke će se promjene provući kroz važne trenutke.
Lifestyle / Flash | 13. 03. 2023. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće je na pragu i u nastavku pročitajte što svaki mjesec donosi , te kada možemo očekivati promjene a što će se značajno događati u svibnju.

Ožujak

Ožujak ove godine donijet će svoje promjene u život svakog čovjeka: za nekoga će to biti promjene u radu, za nekoga – promjene stvaralačke prirode, za nekoga – duhovnog plana. A za neke će se promjene provući kroz važne trenutke. Ovoga se ne treba plašiti, samo treba znati da poslije promjena i padova uvijek dolazi do uspona - prenosi Atma pozivajući se na Sensa mondo.

Ovaj mjesec vam omogućava da pokažete sve svoje kreativne kvalitete. S obzirom na to da ova godina donosi vrlo snažan napredak, u ožujku možemo iskoristiti sve svoje talente, resurse, mogućnosti i kreativnost da napravimo neku vrstu kreativnog projekta i damo vrlo dobar početak našim poslovima.

Ožujak je vrlo dobar za orijentiranje vaših kreativnih projekata na inozemnu zajednicu i njihovo predstavljanje široj javnosti. Ako ste plesač, pjevač, glazbenik, javna osoba, onda će ovi talenti biti traženi u ožujku. Zato samo naprijed i iskoristite svoju šansu.

Da biste postigli svoj cilj, morat ćete proći kroz prepreke i izazove. Može doći do ozbiljnih preokreta. U ovom slučaju, potrebno je filozofski sagledati situaciju. Pokušajte se izdići iznad situacije. Ovo će omogućiti da se ''prekorači'' ovaj problem i krene dalje.

Pozitivan aspekt u ožujku 2023. bit će sposobnost da budete u toku. Kada vam se ukažu prilike i šanse, trebate djelovati i uhvatiti sreću. Treba samo vješto i mudro zaobići teškoće. Moguće je da ćete morati raditi više nego obično: da biste postigli svoj cilj, morat ćete da radite duplo više. Samo budite spremni na to.

Travanj

Travanj nam svojim zalaganjem daje unutrašnju snagu, mudrost i mogućnosti, odnosno radom i trudom postiže se uspjeh u poslu. Ali vrijedi obratiti pažnju na to da travanj, između ostalog, pruža nove mogućnosti. Poteškoće mogu čekati u procesu rada, mogu se odnositi na putovanje ili preseljenje.

Travanj može dati zamah apsolutno bilo kojem pothvatu, posebno ako još niste stekli nikakvo iskustvo u ovoj stvari. Ako ste još uvijek početnik i još uvijek morate sve naučiti. To može biti i rad na daljinu, ako je to relevantno za vas.

Mjesec vam također daje priliku da komunicirate s velikim brojem ljudi, upoznat ćete prijatelje, poznanike, bit ćete pozvani na gužve, ovog mjeseca će biti mnogo događaja – pokušajte stići sve. Pozitivan aspekt će biti unutrašnja snaga duha, sposobnost da se izdrže sve poteškoće i bilo kakve prepreke.

''Opušteni'' aspekt travnja je kreativnost koja može biti u povojima ili u ''pospanom'' stanju. Možda imate projekte, ali ih ne možete sprovesti. Ili možda dolazi do nedostatka kreativnosti. A da biste nešto stvorili, morate uložiti mnogo truda.

Svibanj

Svibanj ukazuje da ćemo, najvjerojatnije, morati naučiti da čujemo, slušamo i razumijemo jedni druge. Vjerojatno će se to ticati sfere odnosa. Stoga, budite spremni na činjenicu da morate nešto žrtvovati: na primjer, napraviti kompromis u svakom odnosu. Možda će za vas to biti žrtva, ali će se ta žrtva kasnije pretvoriti u blagoslov ili vrlo dobar početak za budućnost.

Vrlo važan aspekt svibnja ove godine bit će tema obitelji. Stoga, pokušajte izbjeći svađe i sukobe. Održavajte odnose sa svojim voljenima u harmoniji, posebno s onim ljudima kojima vjerujete svom dušom.

Mjesec ukazuje da će se glavne radnje i događaji razvijati oko vaše obitelji, obiteljske udobnosti, kao i oko pravnih pitanja. Moguća su renoviranja, dekoracija doma, promjena namještaja. Pravna pitanja i obiteljska pitanja također mogu biti povezana.

Pozitivan aspekt će biti sposobnost da se pomirite s okolnostima koje vam se ne sviđaju i prihvatite ih. Možda će vam trebati nečija podrška ili će se u okruženju pojaviti osoba kojoj je potrebna psihološka, duhovna podrška od vas.

Tada će zadatak mjeseca biti pomoći ovoj osobi. Mjesec je dovoljno dobar da stvorite svoju obitelj, ojačate odnose i izgradite udobno gnijezdo.

Kopirati
Drag cursor here to close