Popis

Neobične stvari koje muškarci obožavaju na ženi

Vjerovali ili ne, nekim su frajerima slatke i pomalo tvrdoglave cure. Oni smatraju da je to znak da je žena dovoljno samouvjerena da zna što želi i da zahtijeva ono što želi, a samopouzdanje je itekako seksi.
Lifestyle / Flash | 04. 10. 2023. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suprotno uvriježenom mišljenju, muškarcima savršeni izgled nije najvažnija stvar kada traže idealnu partnericu. Naime, brojna istraživanja su pokazala da muškarci puno više od fizičkog izgleda cijene neke druge stvari i kvalitete, a neko od njih mogle bi te itekako iznenaditi.

I dok se mnoge žene trude izgledati savršeno i udovoljiti konvencionalnim standardima ljepote, stvari koje muškarci zapravo vole malo su manje očite.

Ako se pitaš što je potrebno da bi te muškarci smatrali poželjnom, u nastavku su samo neke od osobina koje oni smatraju privlačnima kod žena, a koje možda nikad ne bi uzela u obzir, barem tako tvrde istraživanja provedena nad muškarcima i njihovim preferencijama, prenosi Žena.hr

Raščupana kosa

I dok se žene trude imati savršenu frizuru, muškarci ustvari vole kada nam kosa leti na sve strane. Raščupana i pomalo neuredna frizura im je jako seksi. To pokazuje da je žena opuštena i da ne shvaća sve previše ozbiljno, a za njih je to veliki plus.

Opuštena odjeća

Nekim muškarcima se jako sviđa kada se žene odijevaju ležerno. Iako vole vidjeti cure u seksi donjem rublju, isto tako im je nevjerojatno privlačno i kada žena nosi udobnu odjeću poput rastegnute trenirke ili oversized pidžame.

Smisao za humor

Smisao za humor jedna je od onih kvaliteta koje muškarci obožavaju. Svatko na kraju dana pokraj sebe želi imati duhovitu osobu i nekoga tko će nas znati nasmijati kada život postane previše ozbiljan.

Tvrdoglavost

Vjerovali ili ne, nekim su frajerima slatke i pomalo tvrdoglave cure. Oni smatraju da je to znak da je žena dovoljno samouvjerena da zna što želi i da zahtijeva ono što želi, a samopouzdanje je itekako seksi.

Nošenje naočala

Nemoj misliti da te nošenje naočala čini manje privlačnom. Naime, osobe koje nose naočale uvijek djeluju nekako pametnije i uspješnije, a to su privlačne kvalitete.

Upečatljiv osmijeh 

Frajeri se uvijek trude pronaći način da nasmiju ženu koja im se sviđa. Ako imaš zarazan, upečatljiv ili glasan smijeh, to je dodatan plus jer muškarci obožavaju žene koje se vole smijati.

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close