Obnova

Nakon devastacije u rekordnom roku uređeno ljubuško poletište

Ponovno je postavljena info-ploča s koje se mogu pročitati osnovni podaci o poletištu te nove klupe i stol za odmor.
Lifestyle / Flash | 08. 05. 2021. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Postavljanje novog stola za odmor

Ljubuško poletište za paragliding na Butorovici ponovno je uređeno na radost ljubitelja letenja i posjetitelja ove lokacije s koje se pruža prekrasan pogled na grad podno tvrđave herceg Stjepana.

Naime, nakon što je prije nekoliko dana izvršen vandalski čin u kojem su uništene klupe i stol za odmor, slomljena info-ploča, a kanta za otpatke bačena, djelatnici JP Parkovi d.o.o. Ljubuški uredili su poletište, navedeno je iz Općine Ljubuški.

Ponovno je postavljena info-ploča s koje se mogu pročitati osnovni podaci o poletištu te nove klupe i stol za odmor prilikom čega su poletište posjetili gradonačelnik Vedran Markotić, v.d. direktora JP Parkovi d.o.o. Ljubuški Nikica Vučić i predstavnik Paragliding kluba Ljubuški. Također, u narednim danima na ovoj lokaciji bit će postavljene i nadzorne kamere.

Iz Paragliding kluba Ljubuški izrazili su zahvalnost Gradu Ljubuškom i JP Parkovi d.o.o. Ljubuški na iskazanoj potpori letačima, uređenju poletišta i nastojanjima da ono spremno dočeka nadolazeći Ljubuški Outdoor Festival 2021. u okviru kojeg će 29. svibnja biti održano paragliding natjecanje u preciznom slijetanju.

Podsjećamo, vandalski čin se dogodio prošlog vikenda. MUP ŽZH je proveo istragu i priveo dvije osobe zbog sumnje da su počinili ovaj vandalski čin. 

Danas lijepe vijesti! Poletište Ljubuški - Kula nalazi se na zemljišnoj čestici koja je u višegodišnjem zakupu od...

Objavljuje Paragliding LjubuškiČetvrtak, 6. svibnja 2021.
Kopirati
Drag cursor here to close