''Studentski paket ljubavi''

Mostarski studenti prikupili 50 paketa za socijalno ugrožene sugrađane

U akciji su prikupljeni novčani prilozi koji su iskorišteni za 50 paketa s osnovnim namirnicama za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.
Lifestyle / Flash | 21. 12. 2017. u 23:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna humanitarna akcija Studentskog zbora pod nazivom "Studentski paket ljubavi", koja je održana u suradnji s Caritasom Mostar, uspješno je završena, a okupila je studente svih ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru.

U akciji su prikupljeni novčani prilozi koji su iskorišteni za 50 paketa s osnovnim namirnicama za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.

Predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić rekao je kako je zadovoljan završetkom božićne akcije zahvalivši svima koji su sudjelovali.

''Studenti su još jednom pokazali kako imaju veliko srce i suosjećanje prema drugima. Nadam se kako će ovi paketi donijeti radost u domove te im barem malo učiniti nadolazeće blagdane ljepšima i ugodnijima'', poručio je Džoić.

Koordinator spomenute akcije Mario Šutalo, ujedno i student Fakulteta zdravstvenih studija, kazao je kako mu je zadovoljstvo sudjelovati u humanitarnim akcijama poput ove.

''Većina se studenata odazvala pokazavši kao i dosad humanost i na tomu smo im iznimno zahvalni. Nadamo se kako će se tradicija nastaviti i u budućnosti'', naglasio je.

Kopirati
Drag cursor here to close