Dalmatinska pjesma

Meri Cetinić, Goran Karan i klapa 'Kumpanji' s Korčule: Publika je naš najveći prijatelj

Lifestyle / Flash | 13. 04. 2014. u 11:22 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki koncert dalmatinskih pjesama pod nazivom ''More, more...'', u kojem nastupaju poznati glazbenici Meri Cetinić, Goran Karan i Klapa “Kumpanji” s Korčule, nakon Tuzle sinoć je održan i u Mostaru.

Kao što je producent Tomislav Kašljević i najavio, ovaj je dvo i pol satni koncert zaista donio dašak Mediterana u Mostar, a publika je, osim u izvedbi odličnih glazbenika, mogla uživati i u prizorima Jadrana i bogate kulturno – povijesne baštine Mediterana s video – zida postavljenog na scenu.

Publika je uglas pjevala poznate pjesme, s devetočlanom klapom “Kumpanji” pjevali su “La musica di notte”, “Dok palme njišu grane”..., a istinska dama dalmatinske pjesme Meri Cetinić nakon dugo vremena upravo je zahvaljujući turneji “More, more” ponovno zapjevala pred bh. publikom.

Da je riječ o pravim profesionalcima koji itekako znaju komunicirati s publikom pokazali su i Meri Cetinić i Goran Karan, koji je s par doskočica i nasmijao publiku.

Osim hitova dobro poznatih publici, među kojima je svakako “U prolazu”, Meri Cetinić je s pjesmom “Stađuni” predstavila i kćerku Ivanu, koja joj je bila glasovna pratnja i s kojom upravo završava novi album.

Publika u BiH je tako imala priliku premijerno uživati u najnovijim pjesmama ove glazbene dive. Pohvalila je dvoranu i klavir, istaknuvši da takav na kojem je svirala u Mostaru Split ima samo jedan.

Oduševljena je, istaknula je, što ima mogućnost svirati na takvom klaviru u Mostaru, gdje se uvijek odlično osjeća. Gorana Karana je najavila riječima “veliki moćni glas svih festivala” te su zajedno otpjevali veliki hit “Konobo moja”.

“S obzirom da ste platili karte i došli večer provesti s nama, vi ste naši najveći prijatelji u Mostaru. Ako večeras netko nekoga ima namjeru ostaviti, molim ga neka još malo promisli”, rekao je Karan i zapjevao “Ostani”.

Publiku je nasmijao s par doskočica, sjeo na pozornicu s gitarom i rekao publici da zatvore oči kao i on i u misli prizovu najljepše trenutke uz “O sole mio”.

Kopirati
Drag cursor here to close