Mostar

Masterclass Karla Rusana Ruka Beauty oduševio beauty entuzijaste

Masterclass Karla Rusana Ruka Beauty u organizaciji La Bellezza Academy Mostar je bio glavna adresa na koju su se uputili svi zaljubljenici u Make up.
Lifestyle / Flash | 01. 07. 2023. u 14:07 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Masterclass je privukao ne samo vizažiste, već i sve beauty entuzijaste koji cijene i uživaju u Karlovom radu.

Izražavanje kreativnosti kroz make up i edukacije 

Ova industrija se razvija iz dana u dan i svakodnevno izlaze novi brendovi , proizvodi te edukacije su neizostavan dio ovog posla. Koliko god da mi dobro šminkamo ili to mislimo, jako je bitno konstantno educiranje, istraživanje novih proizvoda, tehnika i filozofije, i pogleda na make up iz nekog drugog ugla.

Ruka Beauty o Masterclassu u Mostaru

“Sad kad su se dojmovi i emocije malo slegle, želim Vam prenijeti što mi je u glavi. Ponos, zadovoljstvo, sreća i želja za još! Prvenstveno, hvala svakome od Vas koji ste svojim prisustvom uveličali moj prvi Masterclass u Mostaru. Moram priznati da je bila ozbiljna odgovornost stati pred sve Vas, pogotovo u tolikom broju. Bili ste izvrsna publika i baš sam se osjećao dobrodošlo i ugodno. Veliko hvala Mary La Bellezza na organizaciji, zaista si mislila na sve i moj boravak u Mostaru učinila da se osjećam kao da sam doma. Ovo je tek početak jedne divne suradnje.”

Marijana Azinović i Ruka Beauty zahvalili su se svom timu, kao i svim sponzorima koji su bili uz njih, a pogotovo generalnom pokrovitelju Le Flores parfumeriji i Vina Domano.

Sve naredne projekte možete pratiti na profilu Academy La Bellezza Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close