Na aukciju

Maradonina djeca prodaju sve: Legenda ostavila dug od 86 milijuna eura

Prema pisanju argetinskih medija, Maradona je ostavio oko 86 milijuna eura duga kada je umro od srčanog udara 2020. godine.
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2021. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni nogometaš Diego Maradona postigao je svjetsku slavu i zaradio je ogroman novac, ali njegov kaotičan život, problemi s drogom, burne ljubavne veze (petero djece od četiri različite žene) na kraju su ga odveli u propast, što je u tešku situaciju dovelo i njegove nasljednike.

Prema pisanju argetinskih medija, Maradona je ostavio oko 86 milijuna eura duga kada je umro od srčanog udara 2020. godine.

Sada Maradonina djeca u Buenos Airesu moraju prodati imanje kako bi servisirali dug.

Između ostalog, na aukciji će se naći vila s bazenom u Villa Devoteu, otmjenoj četvrti Buenos Airesa i kuća s bazenom u ljetovalištu Mar de Plata, prenosi Klix.

To nije sve, jer su primorani prodati i njegove automobile - BMW 750I, BMW M4 i Hyundai H1. Na aukciji će se naći i mnoštvo osobnih predmeta (uključujući odjeću i namještaj) koji su trenutno pohranjeni u dva skladišta.

Aukcija počinje 19. prosinca, a novac će biti iskorišten samo za otplatu dugova koji su nastali, između ostalog, za održavanje imovine i troškove skladištenja.

Kopirati
Drag cursor here to close