Blagdanska zabava

Mali božićni sajam razveselio Čapljinu

Prava atrakcija bio je Djed Božićnjak s kojim se mališani imaju priliku družiti i fotografirati oba dana sajma
Lifestyle / Flash | 09. 12. 2017. u 21:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Božićnim pjesmama i plesom Čapljinskih mažoretkinja i ženskih pjevačkih skupina HKUD-ova ''Zora'' Struge/Gorica i Domanovići otvoren je tradicionalni peti po redu Mali božićni sajam u Čapljini kojeg organizira udruga ''Life'' Čapljina.

Sajam je ove godine okupio najveći broj izlagača do sada, a samim tim poraslo je i zanimanje Čapljinaca i njihovih gostiju, pa je tako više stotina njih uživalo u svečanosti otvaranja sajma.

  / Svi su se s radošću zabavljali na malom Božićnom sajmu u Čapljini

Načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić sajam je proglasio otvorenim.

Organizatorica sajma Ivana Buntić Jovanović pozdravila je okupljene i zahvalila se svima koji su omogućili da se ovogodišnji sajam održi.

''Sigurna sam da će svatko pronaći nešto za sebe, a naglasak sajma, kao i dosadašnjih godina, je humanitarni karakter jer ćemo prikupljenim sredstvima uljepšati blagdane našem sugrađaninu Ivanu Karamatiću. Kiša koja nam pada ove godine neće umanjiti zanimanje za Božićni sajam'', istaknula je Ivana.

  / Sajam je ove godine okupio najveći broj izlagača do sada

U sklopu sajma veliki broj kreativaca izlaže svoja djela, tako da se mogu pronaći razne modne kreacije, nakit, kolači, a ljubitelji dobre hrane i pića mogu uživati u palačinkama, kuhanom vinu i domaćem Trojanskom pivu.

Prava atrakcija bio je Djed Božićnjak s kojim se mališani imaju priliku družiti i fotografirati oba dana sajma, odnosno subotu i nedjelju, 9. i 10. prosinca, u vremenskom razdoblju od 12:00 do 16:00 sati.

  / Prava atrakcija bio je Djed Božićnjak 

Vrijedi istaknuti kako su u sklopu sajma jela pripremali polaznici Centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina prezentirajući projekt za osposobljavanje i usavršavanje u oblasti ugostiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close