Gradonačelnik Mostara

Kordićeva čestitka: Više žena - bolji Mostar

Danas je važno da se prisjetimo što su žene sve kroz povijest svojim stvaranjem, energijom i djelovanjem učinile
Lifestyle / Flash | 08. 03. 2021. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoizabrani gradonačelnik Grada Mostara je u ime Gradske uprave Mostara i osobno ime čestitao 8. ožujak, Međunarodni dan žena.

''Ovaj dan prigoda je i podsjetiti se na događaje od prije više od jednog stoljeća na borbu koju su žene prošle na putu do ravnopravnosti. Iako se na početku odnosio uglavnom na borbu za rodnu ravnopravnost, u današnje vrijeme 8. ožujak obilježavamo kao dan borbe za sva prava koju su žene izborile tijekom povijesti, a posebice u 20. stoljeću'', naveo je Kordić.

Stoga je, kaže Kordić, danas važno da se između proslava i prigodnog darivanja žena, kao dijela tradicije obilježavanja Međunarodnog dana žena, prisjetimo što su žene sve kroz povijest svojim stvaranjem, energijom i djelovanjem učinile na svim područjima i kreirale današnje društvo.

''Na tome im svi trebamo biti zahvalni, a više žena u svim područjima djelovanja, posebno onima kojima se upravlja društvom, samo će doprinijeti da naš grad i cijelo društvo bude bolje, prosperitetnije i sretnije'', navodi Koridć.

Kopirati
Drag cursor here to close