Najbujnije amerikanke

Kontroverzna lista o ženskim grudima: Žene iz BiH mrvicu iznad prosjeka

Lifestyle / Flash | 01. 07. 2016. u 08:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suradnici magazina o ženskom zdravlju "The Journey of Female Health Sciences" razjasnili su u kojim zemljama žive žene sa najbujnijim grudima. U eksperimentu je sudjelovalo oko 400.000 žena, starosti od 28 do 30 godina, iz 108 zemalja. Rezultati istraživanja su objavljeni na stranici Science Database Online.

Za autore projekta bilo je važno da sudionice istraživanja nijednom nisu koristile usluge plastičnog kirurga. Najvec´e grudi, kako je pokazalo istraživanje, imaju Amerikanke. Na drugom mjestu se nalaze djevojke iz Kanade, na trec´em Afroamerikanke. Četvrto mjesto su zauzele stanovnice Irske, dok petorku zatvaraju Poljakinje.

U istraživanju je sudjelovalo i 962 žena iz Bosne i Hercegovine. S prosječnom košaricom B, naša zemlja smjestila se mrvicu iznad prosjeka.

Najmanje grudi imaju Afrikanke i Azijatkinje. Među posljednjima na listi najvec´e grudi imaju Turkinje, za njima idu stanovnice Malezije, Bangladeša, Samoe, Solomonskog otočja, Tajvana, Vijetnama, Tajlanda, Laosa i Mozambika. Posljednje mjesto među stanovnicama tog dijela svijeta zauzele su Filipinke.

Istraživanje nije provedeno u Gruziji, Izraelu, Iranu, arapskim državama i zemljama Srednje Azije.

Prema mišljenju autora magazina "The Journey of Female Health Sciences“ rezultati istraživanja c´e biti korisni za proizvođače ženskog intimnog rublja, kao i za firme koje se bave pružanjem usluga u oblasti plastične kirurgije.

Kopirati
Drag cursor here to close