Intervju pun suza

Kim Kardashian: Zajedničko roditeljstvo s Kanye Westom je prokleto teško

Kim Kardashian je u emotivnom intervjuu u suzama progovorila o zajedničkom roditeljstvu s bivšim suprugom Kanyeom Westom
Lifestyle / Flash | 27. 12. 2022. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Kardashian iskreno je progovorila u podcastu Angie Martinez IRL o zajedničkom roditeljstvu svoje djece s bivšim suprugom Kanye Westom. Njih dvoje su službeno razvedeni od studenog 2022. godine i dijele skrbništvo nad kćerima North i Chicago, te sinovima Saintom i Psalmom.

 „Ja sama sam imala najboljeg tatu i imam samo najljepša sjećanja na njega. A to želim i za svoju djecu“, objasnila je Kardashian u intervjuu, priznajući uz plač: „Suroditeljstvo je užasno teško!“

Djeca Kim Kardashian trebala bi normalno odrastati Poduzetnica je izjavila kako svoju djecu pokušava zaštititi od javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Ako ne znaju što se govori ili što se događa u svijetu, zašto bih ja uopće željela prenijeti tu energiju na njih? To je teško breme i za odrasle. Nisu još spremni nositi se s time. A kad će biti, obavit ćemo te razgovore i ja ću biti spremna, ali do tada ću učiniti sve što mogu da njihov život bude što normalniji“, dodala je 42-godišnjakinja.

'Moram imati osmijeh na licu' Kad vozi djecu u školu, a oni „žele čuti glazbu svog oca, bez obzira kroz što prolazimo, moram imati osmijeh na licu i pojačati njegovu glazbu te pjevati sa svojom djecom“ nastavila je Kardashian. „Glumim da je sve u redu, a čim ih ostavim, mogu plakati.“  Kardashian je na Instagramu objavila niz slika s djecom za Božić bez bivšeg supruga.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardashian i West bili su zajedno od 2012., a vjenčali su se u svibnju 2014. godine. Njihov je brak upao je u probleme na vrhuncu Westovih javnih ispada 2020. nakon što je pokrenuo kontroverznu utrku za predsjednika SAD-a, a tijekom kampanje i na Twitteru otkrio je vrlo osobne detalje o svojoj obitelji i svom braku.

Tada se u rijetkoj javnoj izjavi Kardashian osvrnula na svoju dijagnozu bipolarnog poremećaja, zamolivši obožavatelje za 'sućut' te priznavši da je u 'kompliciranoj i bolnoj' situaciji. U veljači 2021. godine Kardashian je podnijela zahtjev za razvod od Westa nakon gotovo sedam godina braka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close