otrovali je

Kći legendarne Žuži Jelinek tvrdi: Moja majka je ubijena!

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2016. u 20:37 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žuži Jelinek nakon smrti ostavila je bogato nasljedstvo, ali i vlastitu djecu na suprotnim stranama. Sin Ivo i kći Diana vode bitku za majčin novac, a Diana smatra da i slučaj smrti 96-godišnjakinje nije potpuno riješen.

"To nije bilo za mene nasljedstvo, to je bilo moj rad i moja penzija koja je nestala. Ja sada ne mogu ništa svojoj kćeri ostaviti. Niti jedan prsten, jedne naušnice od moje majke da su ostale za uspomenu njenoj unuci", rekla je Diana Marazza Jelinek za RTL.

Također sumnja i da je njenu majku netko ubio trovanjem. Tu je bojazan izrazila više puta, a tražila je i rezultate autopsije koje nije dobila.

S bratom se posvađala u prije majčine smrti i danas ne razgovaraju. Na sudu se bore oko novca, slika, nakita, nekoliko kuća u Švicarskoj, vile u Opatiji i ostalih bogatstava koja su ostala iza Žuži Jelinek.

Diana se trenutno bavi luksuznim nekretninama, no tvrdi da je ostala bez ičega. "Više nemam ni svoje penzije. Dakle, ja danas počinjem kao mlada djevojka koja je taman završila studij, recimo da imam 25 godina. Tako se i osjećam", zaključuje Diana.

Kopirati
Drag cursor here to close