Mjesečni horoskop

Kakva će biti veljača za Vaš horoskopski znak?

Tijekom veljače svi putevi će biti otvoreni za Bikove. Morat ćete izabrati prioritete u bliskoj budućnosti.
Lifestyle / Flash | 17. 01. 2023. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Siječanj se polako ali sigurno bliži kraju. Dok čekamo da ''najduži'' mjesec u godini dođe kraju, zvijezde prognoziraju što se događati u veljači.

U nastavku pročitajte mjesečni horoskop za veljaču koji piše Sensa mondo.

OVAN

Iako početak veljače može biti izazovan za Ovnove, potrudite se i imat ćete realnu šansu da napravite iskorak u karijeri. Pokušajte da ne precjenjujete svoje mogućnosti i ne gubite tlo pod nogama.

Ako planirate poboljšati ili promijeniti svoj osobni život, počnite više širiti ljubav. Sve ovisi o vama!

Ako posvećeno radite možete računati na apsolutni uspjeh čak i u naizgled neuspjelim projektima.

BIK

Tijekom veljače svi putevi će biti otvoreni za Bikove. Morat ćete izabrati prioritete u bliskoj budućnosti.

Početak mjeseca je idealan za proširenje uobičajenog kruga poznanstava i velikih radnih projekata, a u posljednja dva tjedna bit će korisno pozabaviti se svakodnevnim pitanjima vezanim za unaprjeđenje vašeg doma.

Ako razmišljate o popravcima ili promjeni interijera, angažirajte se zajedno s članovima obitelji i učinite da vaša kuća zasja.

BLIZANCI

Početak veljače utječe na raspoloženje Blizanaca.

Okružite se bliskim i pozitivnim ljudima pa čak i kada vam raspoloženje oscilira, sve je lakše i ljepše kada ste zajedno.

Na polju ljubavi imate šansu da učvrstite vaš status, obnovite bliskost i poboljšate vezu.

RAK

Poslije kaotičnog siječnja, Rakovi sanjaju o miru i stabilnosti koje će im pružiti veljača. Odustanite od bilo kakvih važnih pitanja i poslovnih dogovora i samo uživajte u prilici da udahnete.

Fokusirajte se na osobnu sferu, komunikaciju s obitelji ili priuštite sebi kupovinu, omiljenu knjigu, odlazak u kazalište.

Ne zaboravite uložiti ne samo u materijalnu, već i u duhovnu sferu pa ćete se osjećati mnogo sigurnije.

LAV

Prva dekada mjeseca za Lavove će proći sasvim ležerno. Na poslu se morate nositi s malim rutinskim zadatcima. Sredinom mjeseca stižu neočekivane, ali ugodne vijesti koje će biti povezane s mogućim napredovanjem u karijeri.

Moguće je da će se vaš trud isplatiti, ali morat ćete žrtvovati neke nepotrebne stvari koje vam kradu vrijeme da biste stvorili nešto novo.

Na privatnom planu, predstavnici ovog znaka će morati objasniti svojoj srodnoj duši kako se osjećaju. U ljubavi je važno da pronađete kompromis.

DJEVICA

Prva dva tjedna veljače Djevice se mogu suočiti s izazovima, ali je važno da ostanete vrijedni. U trećoj dekadi mjeseca će biti potrebna maksimalna energija, pošto se na poslu može dogoditi izvanredna situacija.

Ne brinite, jer ne samo da ćete se moći nositi sa svim problemima, već ćete ih i zaista majstorski riješiti.

Posljednjih dana mjeseca očekujte lijepe financijske vijesti. Nastavite raditi na sebi i nastavite činiti boljim svoj i tuđi život.

VAGA

Dolaskom posljednjeg zimskog mjeseca pred Vagama će se otvoriti novi horizonti. Zadržite bistar um i pokušajte stajati čvrsto na zemlji.

U osobnim odnosima držite svoju riječ i ispunjavajte obećanja koja ste dali.

Za većinu Vaga veljača može biti sudbonosni period kada morate napraviti težak izbor: ostati ili otići. Odbacite nepotrebne emocije i uspjet ćete donijeti pravu odluku.

ŠKORPION

U veljači, Škorpioni se mogu opustiti i jednostavno krenuti s tokom životne rijeke. U prvoj dekadi vaš trud se može isplatiti.

Ako ste već zacrtali plan djelovanja, primijenite ga tako što ćete pribjegavati dodatnoj materijalnoj podršci.

Ako ne, zvijezde vas savjetuju da prištedite novac. Razvijajte svoje sposobnosti da biste ostvarili ono što očekujete u životu.

STRIJELAC

Veljača donosi zadovoljavajući i dinamičan tempo života, ali s druge strane nećete biti spremni za tako ozbiljnu “trku”. Ako niste sigurni u svoje sposobnosti, slobodno odbijte dodatne obaveze, jer ponekad ne možete sve odjednom.

Osim toga, u drugoj polovici mjeseca morat ćete prebaciti fokus na ljubavnu sferu odnosa. Ne dozvolite da vam posao ugrozi ljubav.

Važno je da imate nježne riječi i da budete uvjereni u ljubav! Počnite razmišljati o tome odmah, jer vašoj srodnoj duši nedostaje pažnje.

JARAC

U veljači će vaša pažnja biti prikovana za materijalna pitanja, što će vrlo brzo uroditi plodom. Međutim, pokušavajući zadovoljiti svoje ambicije, riskirate da izgubite iz vida ozbiljnije stvari vezane za obitelj.

Ako ne nađete balans između posla i osobnog života, morat ćete se dugo nositi sa posljedicama.

Posljednja dekada u mjesecu je idealna za vraćanje autoriteta i njegovo jačanje – ne propustite pogodno vrijeme.

VODENJAK

U veljačii će Vodenjaci doživjeti unutrašnje promjene. Promijenit ćete svoje principe jer ćete otkriti da oni više ne funkcioniraju u praksi.

Promjena pogleda neće biti trenutna, ali korak po korak, Vodenjaci će ići pravim putem. Nemojte trošiti više nego što možete si priuštiti.

Beskorisne kupovine se ne mogu izbjeći, ali će biti korisno odvojiti dio novca i uštedjeti.

RIBE

Cijelu veljaču Ribe će provesti u pokretu i poslu. Zaustavljanje će biti moguće tek krajem mjeseca. Osjećat ćete se vrlo umorno, ali možete i postići onome čemu ste se nadali.

Da ne biste izgubili posljednje kapi energije, hitno dopunite svoje rezerve optimizma i zabave okupljanjem najmilijih za malu kućnu zabavu.

Ova preporuka se prvenstveno odnosi na usamljene predstavnike znaka, koji će uz pomoć starih prijatelja moći upoznati nove zanimljive ljude.

Kopirati
Drag cursor here to close