Zanimljivo

Kako horoskopski znakovi uništavaju veze?

Lifestyle / Flash | 26. 06. 2022. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Mnoge veze završe puno prije nego se jedan od partnera nada, a ako ste i vi u istom problemu, možda niste ni svjesni da činite neku od greški tipičinih za vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovnova samouvjerenost, koja je na početku možda i bila privlačna partneru, s vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju poraditi na svojem egoizmu i naučiti ponekad i partnera staviti na prvo mjesto ispred svega ostalog. Treba shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije također mogu predstavljati problem u vezama, jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i bijesa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi. Osjećaju se ugodno, pa pretjeruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može biti izuzetno neprivlačno. Nekad su previše lijeni za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni partneru dugo zamjerati pogreške i uporno započinju iste svađe, što svakom s vremenom dosadi.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu, pa se partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu ovisni o partneru, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakog plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog svijeta, zbog čega se često osjeća kao da ga guše. Uvrjedljiv je i osjetljiv, pa ga je jako lako povrijediti. Ne voli započinjati nove stvari i upuštati se u nove aktivnosti, pa život s njim može lako ući u rutinu.

Lav

Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živjeti s osobom koju vrijeđa svaka sitnica i koja je spremna danima ne razgovarati s partnerom zbog uvrijeđenosti. Sami sebi su na prvom mjestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju priznati pogrešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad s njima ne osjeća sigurno.

Djevica

Stidljive i povučene djevice teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što stvarno osjećaju. Život s njima može biti težak jer su previše kritične i uvijek svemu pronalaze neku manu. Teže za savršenstvom, ali ne shvaćaju da treba uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsjednutost čistoćom i zdravljem također može biti vrlo naporna.

Vaga

Vagin ljubavni život može biti kaotičan, jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomagati ili ih popravljati, što nije dobra osnova za vezu. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost ka flertu. Ne vole svađe, pa govore ono što partner želi čuti, što s vremenom može postati problem, jer je iskrena komunikacija temelj svake uspješne veze.

Škorpion

Škorpioni uvijek idu na sve ili ništa, pa s njima nije lako držati korak. U vezi postaju ljubomorni i posesivni, pa često guše partnera. Osim toga, tajanstveni su, pa voljena osoba uvijek ima osjećaj da im Škorpion nešto skriva i da s njima nije potpuno iskren. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovito pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije.

Strijelac

Strijelci su često neosjetljivi i nepažljivi pa često povrijede partnera, a da toga nisu ni svjesni. Žive za uzbuđenje i akciju, pa im sve brzo dosadi. Partner osjeća da im stalno mora biti zanimljiv, što može stvoriti pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama je potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

Jarac

Jarac je odsutan i distanciran dok ne dobije potpuno povjerenje u partnera, što je dugotrajan proces koji malo tko može dočekati. Partner lako postaje frustriran što ne zna pravu prirodu Jarčevih osjećaja. Nije lako živjeti s melankoličnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom, pa život s njima može postati monoton.

Vodenjak

Vodenjakova potreba za slobodom i inzistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujući u vezama, pa tako partner ponekad ima osjećaj da su Vodenjaku svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge partnere čini ljubomornima, što Vodenjak ne može shvatiti. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Voljena osoba uvijek zna šta Vodenjak misli, ali nikada što osjeća, jer izbjegava razgovarati o svojim emocijama.

Ribe

Ribe žive u svom svijetu i često idealiziraju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju kompliciran ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga istrpiti, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

Kopirati
Drag cursor here to close