Život za tebe

Jure i Mate imaju navijački hit!

Jerković potpisuje tekst i aranžman pjesme koja je snimljena u Mass Covers studiju.
Lifestyle / Flash | 30. 05. 2021. u 20:27 Bljesak.info
ŽIVOT ZA TEBE - Jure i Mate x Zvonimir Jerković (Official Music Video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobro poznati Livnjaci 'Jure i Mate' u suradnji sa Zvonimirom Jerković snimili su navijačku pjesmu uoči nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu koje počinje u lipnju ove godine. 

Jerković potpisuje tekst i aranžman pjesme koja je snimljena u Mass Covers studiju.

''Cilj nam je dati podršku našem Zlatku Daliću i Hrvatskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu. Ovo je nešto što do sad nismo radili, odlučili smo se okušati u tome i mislim da smo uspjeli. Nadamo se da će pjesma doći do srca svih hrvatskih navijača'', poručio je Luka Mamuza za Bljesak.info.

Za video produkciju zaslužan je Foto Marin.

''Hvala svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli ovom projektu, prvenstveno se zahvaljujemo našim sponzorima Papar Grill i mesnica Šišović bez kojih ovo ne bi bilo moguće, veliko im hvala. Hvala također bendu Mediteran, koji nas je u spotu pratio, veliko hvala prijatelju Iga Sinergija koji je uskočio u pripremama spota. Također velike zahvale našim tehničarima koji su dali sve od sebe da scene na stadionu izgledaju savršeno. I na kraju veliko hvala našem malenom prijatelju ali najjačem navijaču Vili iz Kupresa koji je svojim freestylom dodatno začinio spot. Uživajte!'', poručili su na Facebooku. 

Foto: Facebook / Snimanje spota
Kopirati
Drag cursor here to close